SMART CITY

Big Brother în cascadă, pe străzile din Sectorul 2

Hoţii din câteva zone din Sectorul 2 al Capitalei vor fi monitorizaţi video. Potrivit anunţului de participare publicat pe site-ul de licitaţii publice, Primăria de sector vrea să dea până la 2,7 milioane lei fără TVA (3,35 milioane lei cu TVA) pentru a cumpăra camere de supraveghere, monitoare şi sisteme informatice pentru depistarea infractorilor care operează în zona Ion Creangă.

Licitaţia ar uam să se desfăşoare peste două luni, criteriul principal de atribuire a contractului fiind preţul cel mai scăzut  – 55%, alături de caracteristicile tehnice ale echipamentelor – 25%, termenul de instalare – 10% şi garanţia acordată sistemului – 10%.

La începutul lunii februarie, Primăria Sectorului 2 a anunţat că cumpere camere video şi în zona Baicului pentru „creşterea siguranţei sociale şi prevenirea criminalităţii”. Pentru sistemul de supraveghere, administraţia locală a estimat un cost de 2,4 milioane lei, fără TVA (2,97 milioane lei cu TVA). Lucrările ar urma să demareze la jumătatea lunii mai, sistemul fiind pus complet în funcţiune în martie 2012.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button