Bietul Billy din Berceni, un cățel pierdut de o săptămână pe la Aparătorii Patriei. Stăpânii îl caută de-atunci nonstop și oferă și recompensă

29 apr. 2024
11872 afișări
Bietul Billy din Berceni, un cățel pierdut de o săptămână pe la Aparătorii Patriei. Stăpânii îl caută de-atunci nonstop și oferă și recompensă
Bietul Billy din Berceni, un cățel pierdut de o săptămână pe la Aparătorii Patriei. Stăpânii îl caută de-atunci nonstop și oferă și recompensă | Sursa foto: Animale Pierdute/Găsite/bucurești/Ilfov/România - fFacebook

Bietul Billy e un cățel din Berceni care s-a pierdut pe la Apărătorii Patriei și care este căutat de o săptămână. Stăpânii săi oferă recompensă pentru găsirea acestui membru important al familiei lor.

Bietul Billy s-a pierdut prin Berceni

Un bucureștean a publicat, în comunitatea Animale Pierdute/Găsite București/Ilfov/Rimânia, dedicată blănoșilor rătăciți, un apel la ajutor.  Acesta a scris despre Billy, cățelul său care, din păcate, s-a pierdut, într-o dimineață, prin Berceni.

Imaginea făcută publică de către stăpân ni-l arată un Billy care zici că pozează ca la studio, cu privirea spre camera foto. Cu un papion albastru cu buline, animăluțul pare extrem de fericit acasă.

Stăpânul oferă o recompensă în valoare de 1.000 de lei, pentru găsirea cățelului:

Iată apelul publicat de bucureștean:

Ofer recompensă de 1.000 de lei. Pierdut în data de 18.04.2024, fox terrier smooth, în zona Apărătorii Patriei, Berceni. În vârstă de 11 luni, răspunde la numele de Billy.

Patrupedul a fost pierdut în data de 18 aprilie 2024, în zona Apărătorii Patriei, după cum menționează stăpânul său.

Cățelușul este Fox Terrier Smooth, având blana în mai multe culori: alb cu pete negre și maro. Micul Billy este în vârstă de 11 luni și este microcipat.

Ochișorii mari ai blănosului au reușit să strângă mai multe reacții în mediul online. Nici comentariile nu au întârziat să apară, memebrii grupului sperând ca Billy să fie găsit.

E un scump! Sper din tot sufletul să îl găsiți, a scris un membru din comunitate.

Microciparea animalelor

Microcipul este o piesă, de mărimea unui bob de orez, care are capacitatea de a stoca informații despre identitatea animăluțului.

Acest microcip este foarte important când vine vorba ca un animal pierdut să ajungă acasă. Oamenii care găsesc animale ce par rătăcite le pot duce la un cabinet veterinar. Astfel, va fi verificat microcipul, aceasta fiind o procedură gratuită.

Mai multe informații despre microcipare 

  • microcipurile actuale sunt de lungă durată
  • nu trebuie să fie înlocuite
  • pot migra în corpul animalelor, prin urmare e nevoie să fie scanat cu totul (inclusiv membrele)

Te-ar putea interesa și:

 

Cookies