BAZAR

Povestea parodiei cu Sorin Oprescu şi pistele de biciclete: 14.000 de like-uri, în patru zile

Un biciclist bucureştean, Bogdan Crăciunaş, s-a inspirat din poza postată de un tânăr norvegian pe facebook, în care spunea că, dacă primeşte 1 milion de like-uri la poza cu pricina, o prietenă de-a lui va face sex cu el, şi a parodiat-o cu problema privind pistele din Bucureşti.

poza initiala
Bucureşteanul a glumit, îndemnând lumea să dea like-uri fotografiei pe care a postat-o, deoarece „A zis domnul primar că, dacă strâng 10.000 de like-uri, ne face piste pentru biciclete.”

virusbikeTânărul povesteşte că ideea i-a venit în timp ce se amuza de fotografia tânărului şi după ce a văzut toate parodiile care s-au făcut după ea: ba cu Bill Clinton şi Monica, ba cu Elena Udrea şi Traian Băsescu.

A doua zi, în timp ce pedala prin oraş, a încercat să ocolească o groapă, dar i-a fugit roata din faţă şi aproape a intrat pe carosabil: „Şi atunci m-a lovit: AVEM NEVOIE DE PISTE PENTRU BICICLETE!!! Piste reale, pe şosea, ca în orice ţară civilizată din Europa, nu pokemonii aia care trec pe sub maşini şi prin stâlpii de telegraf”, povesteşte el pe blogul personal.

Aşa i-a venit idea pozei cu el şi primarul Sorin Oprescu, care „s-a vrut a fi o glumă, dar a avut la bază o nevoie reală a bicicliştilor din Bucureşti”, după cum explică mai departe.

Poza a strâns peste 10.000 de like-uri de la data publicării, 21 ianuarie.  Însă, la fel ca tânărul norvegian care n-a făcut sex nici după ce imaginea lui a depăşit milionul stabilit de prietena lui, nici pistele pentru biciclişti n-au luat contur. Însă faptul că oamenii au reacţionat, l-a făcut pe bicliclist „să cred că se poate face mai mult. Eu sunt obligat să fac mai mult, pentru că mi-ai arătat că se poate.” Şi, continuă acesta, „dacă ajung la puşcărie pentru poza asta, vă rog să mă vizitaţi.”

În ceea ce priveşte reacţia primarului general Sorin Oprescu la fotografie, Manuela Dediu, purtătoare de cuvânt a Primăriei Generale a declarat că nu ştie dacă acesta a văzut parodia întrucât „domnul primar e ocupat, are şedinţe de buget, noi avem lucruri serioase de făcut.”


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button