Bicicliști din toate colțurile Capitalei, uniți-vă! În 8 ore a fost sell out la toate locurile de parcare prepay din singurul sector unde sunt amenajate

02 oct. 2022
4093 afișări
Bicicliști din toate colțurile Capitalei, uniți-vă! În 8 ore a fost sell out la toate locurile de parcare prepay din singurul sector unde sunt amenajate

”În opt ore de la startul înscrierilor, au fost înregistrate 118 cereri. Locurile s-au ocupat.”, anunță Primăria Sectorului 6, care a dat startul depunerii cererilor pentru ocuparea parcărilor de biciclete.

Locul costă 100 de lei pe an, iar la încheierea contractelor se achită o garanție de 100 de lei, care va fi restituită la finalizarea contractului.

Chiar dacă locurile s-au ocupat, înscrierile încă se fac pe site-ul https://parcari.adps6.ro, în secțiunea Parking biciclete, și vor fi soluționate începând cu 17 octombrie, în limita locurilor disponibile și se vor atribui în ordinea înscrierilor.

Sunt 100 de locuri, câte 25 în fiecare parking și se pot închiria câte două pentru un apartament.

Parcările sunt supravegheate video, se intră pe baza unei cartele magnetice și se află pe:

  • Str.Vintilă Mihăilescu, nr. 12, bloc 79;
  • Aleea Râmnicel, intersecție cu Prelungirea Ghencea;
  • Str. Ghirlandei, lângă Școala Gimnazială Sf. Treime;
  • Bd.1 Mai, lângă Complex comercial Drumețul.

Sectorul 6 este singurul sector care oferă din acest an o parcare acoperită/închisă pentru depozitarea bicicletei.

În 2020, înainte de a ajunge primar al Bucureștiului, Nicușor Dan avansa o soluție, ca municipalitatea să amenajeze parcări închise în incinta parcărilor supraterane sau subterane ale municipalității, idee care nu a fost pusă în practică nici până astăzi.

Cookies