Biciclist din București, bătut de un șofer al STB. Scena incredibilă a fost filmată de unul dintre pasagerii blocați în autobuz

13 apr. 2022
1293 afișări
Biciclist din București, bătut de un șofer al STB. Scena incredibilă a fost filmată de unul dintre pasagerii blocați în autobuz
Biciclist din București bătut de un șofer al STB. Scena a fost filmată de pasagerii ce erau blocați în autobuz | Sursă foto: Captură Facebook

Un șofer de autobuz al Societății de Transport București (STB) a bătut un biciclist care îl deranjase în trafic. Toată scena a fost filmată de persoanele aflate în mijlocul de transport în comun.

Biciclist din București bătut de un șofer al STB

Întâmplarea a avut loc marți, în jurul orei 16:00, pe Bulevardul Mihai Bravu din București. Șoferul nervos, a blocat pasagerii în mijlocul de transport public de suprafață, iar apoi a coborât și s-a năpustit asupra biciclistului.

Șoferul STB a fost deranjat de faptul că biciclistul încerca să traverseze Bulevardul ce era complet blocat, conform martorilor. Biciclistul, curier fiind, avea de făcut o livrare în zona respectivă. După ce a coborât să-și facă dreptate, șoferul autobuzului 335, i-a scos șaua de la bicicletă și a început sa-l lovească violent pe biciclist.

Martorii au filmat scena

Persoanele care erau blocate în autobuz în timp ce șoferul l-a luat la bătaie pe biciclist, au filmat întreaga scenă și au postat imaginile pe rețelele de socializare. Pe fundal se poate auzi cum șoferul este rugat de pasageri să îl lase în pace pe respectivul curier.

Bărbatul ce a făcut publice imaginile respective, a declarat că după incident, când ușile au fost deschise, a coborât și i-a oferit bărbatului agresat imaginile filmate pentru a putea merge la poliție.

Am coborât să-i dau omului înregistrările video și i-am sugerat să cheme urgent poliția.

Respectivul martor a mai spus și că un agent al Secției 8 de Poliție, l-a contactat pentru a merge să dea o declarație.

Până la momentul publicării acestui articol Societatea de Transport București (STB) nu a dat nici o declarație oficială, referitoare la cele petrecute ieri, pe străzile din București. În cazul în care aceste declarații vor fi făcute publice, vom reveni cu răspunsul companiei.

Cookies