BAZAR

Bicicletele I’Velo, rezervate prin internet

Tot în acest an ar urma să fie refăcute şi pistele de biciclişti din Capitală, după cum a precizat primarul general Sorin Oprescu, prezent sâmbătă la deschiderea centrelor I’Velo din Parcul Herăstrău. Acesta a adăugat că municipalitatea are în plan o pistă specială până la Grădina Zoologică, traseul urmând să treacă prin faţa Aeroportului Băneasa şi apoi pe aleea Privighetorilor, conform gandul.info.

În prezent, în mijlocul pistelor de biciclişti din zona Gara Băneasa şi Piaţa Presei Libere sunt montaţi stâlpi care încurcă traseul celor care aleg acest mijloc de transport nepoluant.

Potrivit edilului şef, anul trecut, aproximativ 210.000 de persoane au folosit bicicletele din centrele I’Velo din Capitală.

Cele trei centre de închiriere biciclete, deschise în Capitală, funcţionează zilnic, între orele 10.00-22.00, atât în Parcul Herăstrău, cât şi în parcurile Tineretului şi Izvor, fiind puse la dispoziţia bucureştenilor circa 1.800 de biciclete.

Lansarea programului „I love Velo” 2011 a fost marcată printr-un tur de biciclete pe traseul Piaţa Charles de Gaulle, Arcul de Triumf, Bulevardul Kiseleff, statuia Aviatorilor, Bulevardul Aviatorilor şi înapoi la Piaţa Charles de Gaulle. Cei 40 de participanţi, împreună cu primarul Sorin Oprescu, preşedintele Asociaţiei Green Revolution, Raluca Fiser, şi presedintele Raiffeisen Bank România, Steven van Groningen, au arătat că bicicleta este un mijloc de transport alternativ viabil în Bucureşti.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button