Biciclete de închiriat şi în Parcul Kiseleff

de:
21 apr. 2011
2 afișări
Biciclete de închiriat şi în Parcul Kiseleff

Asociaţia Green Gate, în colaborare cu Primăria Sectorului 1, pune la bătaie 250 de biciclete în cadrul programului „La Pedale”, atât pentru copii cât şi pentru adulţi.

„Locuitorii Capitalei pot închiria gratuit una dintre cele 250 de biciclete verzi doar pe baza buletinului de identitate şi a unui contract de dare în folosinţă. Cei dornici să facă o plimbare vor trebui să ştie să meargă cu bicicleta, să cunoască regulile de circulaţie, să aibă un comportament decent şi să aducă bicicletele înapoi în stare bună de funcţionare”, au precizat reprezentanţii Primăriei Sectorului 1.

Conform sursei citate, bicicletele pot fi închiriate pentru o perioadă de maximum două ore, doar în perimetrul parcului. Centrul „La Pedale” este deschis până la sfârşitul lunii octombrie, după următorul program: de luni până vineri în intervalul orar 10:00-18:00, iar sâmbătă şi duminică de la 10:00 la19:00.

Proiectul „La Pedale” se desfăşoară pentru al treilea an consecutiv în Parcul Kiseleff. Bucureştenii care trec prin Parcul Herăstrău beneficiază de un program similar de închiriere a bicicletelor.

Cookies