Bicicletă furată din scara unui bloc din București. Hoțomanul i-a tăiat anti-furtul în 10 minute | VIDEO

28 aug. 2021
599 Afișari
Bicicletă furată din scara unui bloc din București. Hoțomanul i-a tăiat anti-furtul în 10 minute | VIDEO
Bicicletă furată din scara unui bloc din București. Hoțomanul i-a tăiat anti-furtul în 10 minute | VIDEO. Sursă foto: Captură/ realitatea.net

O bicicletă a fost furată din scara unui bloc din București. Hoțomanul a avut nevoie de 10 minute pentru a tăia lanțul dispozitivului anti-furt.

Bicicletă furată din scara unui bloc din București. Hoțomanul i-a tăiat anti-furtul în 10 minute | VIDEO, potrivit înregistrărilor video postate de proprietarul bicicletei pe o pagină de Facebook.

Bicicletă furată din scara unui bloc din București

Hoțomanul a fost surprins de camerele de supraveghere în momentul în care a ochit bicicleta și s-a apucat să-i taie lanțul anti-furtului, ca mai apoi să plece cu ea, ca și când nimic nu s-a întâmplat.

Recomandăm și: Apare un nou semn de circulație în București pentru protecția celor pe biciclete și trotinete. Totuși lumea spune că ei nu respectă regulile în trafic

Totul s-a întâmplat în scara unui bloc din București, pe data de 20 august 2021. Imaginile au fost postate de către proprietarul bicicletei pe grupul de Facebook „Ești din Sectorul 5”.

Proprietarul obiectului furat a publicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere în speranța că hoțul va fi prins mai ușor și bicicleta va fi recuperată.

Hoțomanul i-a tăiat anti-furtul în 10 minute

Bărbat a trudit din greu să-și însușească bicicleta din scara blocului, iar după 10 minute a reușit să taie lanțul dispozitivului anti-furt, potrivit realitatea.net.

Recomandăm și: Va avea autostrada care leagă Moldova de București pistă de bicicletă ?

Mai întâi, făptașul a dat târcoale bicicletei. Apoi a început să tragă de anti-furt, poate-poate se desface mai repede. La un moment dat, pare că bărbatul renunță la această acțiune și pleacă la un etaj superior, dar revine, pe semne că erau alți vecini pe scară și nu voia să fie prins. După 10 minute reușește să taie anti-furtul și pleacă liniștit cu bicicleta.

Identificarea hoțomanului este dificilă deoarece poartă mască de protecție. Dar se pare că unul dintre internauți îl recunoaște din cauza unui furt asemănător.

Proprietarul a declarat furtul la Poliție și deja autoritățile fac cercetări în acest caz.

Haideți să dăm o mână de ajutor proprietarului bicicletei. Dacă recunoașteți persoana din imagini, sunați la numărul unic pentru apeluri de urgență 112.

Cookies