ȘTIRI

BICICLEŞTI, în weekend, în Capitală. Şoferii nu pot intra cu maşinile pe anumite porțiuni de drum

Sâmbătă şi duminică, începând cu ora 11:00, locuitorii Capitalei se vor putea plimba din nou cu bicicleta, rolele, trotinetele sau pur şi simplu la pas pe bulevardul Pavel Kiseleff, care va fi închis traficului rutier graţie campaniei BICICLEŞTI, informează Mediafax.

Deşi de obicei este una dintre cele mai aglomerate artere din Capitală, în acest sfârşit de săptămână, porţiunea dintre Arcul de Triumf şi Piaţa Victoriei va reintra în posesia celor care îşi doresc să îşi petreacă ziua liniştit, departe de trafic şi aglomeraţie.

Centrul este deschis şi în acest weekend, în intervalul orar 10:00-19:00. Pe baza unui act de identitate – buletin, paşaport sau permis de conducere – oricine poate primi o bicicletă, gratuit, pentru o plimbare de două ore.

Iniţiativa prin care Gândul şi ProSport şi-a propus să traseze cea mai mare pistă de activităţi sportive de weekend a putut fi pusă în aplicare după ce Primăria Capitalei a acceptat provocarea la numai două zile de la lansarea campaniei BICICLEŞTI.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button