BAZAR

Bianca Drăguşanu şi Pepe – pe ei au mizat cluburile pentru a atrage clienţi la week-endul dedicat dragostei

În luna februarie, managerii cluburilor bucureştene au cel puţin două motive de bucurie: Valentine’s Day şi Dragobete. Cum mulţi încearcă să întâmpine sărbătorile iubirii în paşi de dans, managerii de cluburi vin cu oferte atractive la consumaţie sau aduc pe scenă cântăreţi renumiţi numai ca să îi scoată pe bucureşteni din case.

Vineri, în Bellagio, Bianca Drăguşanu, invitatul special al serii, dă tonul la distracţie. Pentru a uda şi mai bine petrecerea, clienţii pot cumpăra o sticlă de votcă şi o cutie de suc de fructe cu 200 lei sau o sticlă de whisky cu patru energizante la 200 lei pachetul.

Vineri şi sâmbătă, clubul BOA Beat of Angels organizează petrecerea Celebrate Love. La acest eveniment va mixa MC DDY Nunes, unul dintre cele mai exotice nume de pe scena cluburilor din România, care poate incita audienţa în cinci limbi diferite, iar Mike Diamondz va concerta pentru îndrăgostiţii care vor alege să îşi sărbătorească iubirea în clubul BOA.

Sâmbătă, în club Fratelli, ”Dragostea e în aer”. Invitaţii speciali la petrecerea ”Love is in the air” sunt Ms Nikki Mccoy, una dintre cele mai apreciate voci feminine americane, Mr Ervin Dooms şi Ms Linda Teodosiu, cântăreaţa de origine română care face furori în Germania cu vocea sa.

Pe site-ul clubului Bamboo se anunţă, pentru zilele de vineri şi sâmbătă, petrecerea Cupid’s weekend of love. Evenimentul nu se va distinge însă sub nicio formă faţă de celelalte seri obişnuite din club, după cum au spus reprezentanţii Bamboo. Marţi, de ziua Sfântului Valentin, cei care vor alege această locaţie vor asista la concertul lui Pepe. Tot atunci va fi aplicată şi oferta din fiecare vineri, care le permite clienţilor să cumpere o sticlă de whisky Ballentine’s şi o sticlă de suc la 1 l sau o sticlă de votcă Absolut cu o cutie de suc de fructe la 1l cu 150 lei fiecare pachet.  Tot marţi, o sticlă de whisky Jameson şi una de suc la 1 l va costa, în total, 170 lei.

Petrecere de Valentine’s Day organizează şi clubul Dumars, marţi seară. Pentru a le permite îndrăgostiţilor să chefuiască cu spor, managerii au pregătit o ofertă greu de refuzat: o sticlă de whisky sau de votcă cu o cutie de suc de fructe sau patru cola la 80 de lei fiecare pachet.

Pentru a profita din plin de cheful îndrăgostiţilor, Princess Club organizează Valentine’s Day Marathon. Marţi, în acest club, vor concerta băieţii de la Dj Project şi Adela, miercuri va cânta, pentru amorezi, Grasu XXL, iar joi, în ultima zi de petrecere, va avea loc o fierbinte prezentare de modă, intitulată Rebelle Fashion Night.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button