Bianca Drăguşanu, adevărata câştigătoare de la „Dansez pentru tine”. CÂT A CÂŞTIGAT VEDETA DIN DANS

de:
19 nov. 2012
0 afișări
Bianca Drăguşanu, adevărata câştigătoare de la

Chiar dacă nu duce lipsa banilor şi nu este deloc talentată la dans, Bianca a acceptat provocarea de a intra în competiţia visurilor de la „Dansez pentru tine”. Timp de o lună şi jumătate ea s-a antrenat şi şi-a dat toată silinţa ca parteneră de dans pentru Vasile Şoldea, zis Carol, iar efortul ei nu a rămas nerăsplătit. Vedeta a fost remunerată cu 4.500 de euro pe ediţie pentru prestaţia ei, după cum susţine o sursă din cadrul PRO TV, citată de Click.ro.

Cum în cea de-a patra săptămână roşcata a părăsit concursul, ea a apucat să încaseze până acum 18.000 de euro pentru participarea la „Dansez pentru tine”.

Tabloidele au speculat faptul că Bianca Drăgușanu ar fi știut dinainte că urmează să fie eliminată în cadrul emisiunii de vineri. Mai mult, publicaţiile de profil susțin că Bianca a intrat în competiția viselor știind că nu are nicio șansă, dar a acceptat provocarea pentru a câștiga un capital de imagine prin expunerea la un show de mare audiență. Şi postul de televiziune a câştigat, probabil, audiență prin participarea Biancăi, personaj controversat, implicat adesea în scandaluri tabloide, potrivit evz.ro.

Vineri noapte, imediat după terminarea transmisiei directe, Bianca şi iubitul ei, Adrian Cristea, au dat o fugă într-un club de fiţe, unde o amică de-a vedetei şi-a aniversat ziua de naştere, însă nu a putut să stea în club mai mult de o oră pentru că era extrem de obosită şi abia se ţinea pe picioare, potrivit unei prietene de-a ei.

„Sâmbătă s-a odihnit mai toată ziua, doar a ieşit un pic din casă să mănânce ceva cald, o supă. Apoi s-a întors cu Adi acasă şi a continuat să se odihnească. Are încă febră musculară şi a rămas cu multe vânătăi şi răni care se vor vindeca greu”, a mai adăugat amica vedetei.

Săptămânal, Bianca Drăguşanu este invitată la evenimente ca oaspete de onoare sau ca să participe la prezentări de modă. Din aceste contracte, roşcata câştigă, potrivit aceleiaşi surse, între 1.500 şi 2.000 de euro, în funcţie de eveniment şi de locul unde se desfăşoară.

Nicoleta Luciu, din nou la duel

Cea mai mare audienţă înregistrată de postul TV a fost asigurată de duelul sexy al competiţiei, cel dintre Nicoleta şi Bianca. După eliminarea roşcatei, Nicoleta Luciu n-a avut vreme să se bucure prea mult, căci a aflat că va intra iarăşi la duel, de această dată cu solistul trupei Animal X, Şerban zis „Hienă”.

Cookies