BAZAR

Bianca Dragușanu, nonconformistă la propria nuntă. Ce reguli a încălcat

Astfel, Bianca Drăguşanu a făcut un gest la care nu se aştepta nimeni la propria-i nuntă. Mireasa şi-a anunţat invitaţii că vor avea parte de o mare surpriză. Şi a fost mare, pentru că cei prezenţi au aflat că sunt poftiţi afară, unde nu erau mai mult de 8 grade şi ploua, pentru a vedea focul de artificii, care a durat 15 minute.

Renunţând la orice tradiţie, roşcata a adus tortul la începutul nunţii şi s-a bucurat din plin, alături de naşi, de tăierea acestuia, cu toate că vremea nu era deloc potrivită pentru asemenea manifestări.

De altfel, încă la biserică, unde în loc să aibă domnişoară de onoare şi rspectiv cavaler, Bianca Drăguşanu a preferat ca lumânările să-i fie ţinute de cea pe care o dorea naşă, Nicoleta Luciu şi de soţul ei, de religie catolică. Şi la intrarea în biserică, Bianca Drăguşanu a încălcat obiceiurile stabilite la nunţile obişnuite. În loc să intre în lăcaşul de cult la braţul naşului, ea a preferat să fie condusă la altar de către tatăl ei, inspirată fiind, probabil, de filmele romantice de al Hollywood, scrie libertatea.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button