Bianca Drăgușanu și Victor Slav fac nunta gratis și primesc un cadou de 10.000 de euro

de:
23 sept. 2013
0 Afișari
Bianca Drăgușanu și Victor Slav fac nunta gratis și primesc un cadou de 10.000 de euro

PRO TV va organiza gratis nunta Biancăi Drăguțanu cu prezentatorul meteo Victor Slav şi, în plus, le va oferi celor doi, cu titlu de „dar de nuntă”, 10.000 de euro, scrie click.ro.

Sarcina de a aranja localul pentru nuntă a căzut în grija televiziunii cu care Bianca Drăguşanu şi Slav s-au înțeles pentru a oferi imagini şi amănunte în exclusivitate, PRO TV. Surse din preajma cuplului au spus că în aceste luni roşcata a negociat cu mai multe trusturi, pentru a oferi drepturile de difuzare a imaginilor de la nuntă şi chiar s-a avântat să ceară sume exorbitante. „A solicitat, în primă fază, 100.000 de euro, apoi a scăzut la 70.000 sau 50.000 de euro, însă nici o televiziune nu i-a dat banii aceştia. Erau prea mulţi”, a povestit, pentru Click!, un apropiat al fostei asistente tv.

Când a văzut că nu primeşte suma dorită, Bianca a rămas la oferta făcută de trustul la care lucrează soţul ei, PRO TV. Aceştia i-ar fi oferit nunta gratis, plus 10.000 de euro, ca „dar de nuntă” pentru proaspeţii căsătoriţi. Astfel, după ce Bianca şi Victor au semnat contractul cu televiziunea pentru mediatizarea evenimentului, aceştia au ales meniul de nuntă şi decorurile din complexul de lux din Otopeni, „Ambasad’Or”, al omului de afaceri Nicuşor Stan. Astfel, la 29 septembrie, mai mulţi bodygurazi vor avea grijă să păzească locaţia pentru ca nu cumva vreun fotograf să surprindă imagini cu Bianca Drăguşanu mireasă înainte ca ele să fie difuzate de PRO TV. Mai mult, şi cununia religioasă a celor doi se va desfăşura tot în incinta „Ambasad’Or”.

La nunta Biancăi Draguşanu şi a lui Victor Slav, care va avea loc duminică, cei 300 de invitaţi se vor delecta cu un meniu bogat. „Vă pot dezvălui că va fi un meniu personalizat după cerințele viitorilor soți, vor avea un colț tradițional cu berbecuți la proțap și un meniu cu feluri de mâncare variate și exotice. Tortul va fi spectaculos!”, ne-a dezvăluit Nicușor Stan. Nici decorul nu va fi mai prejos, şi aici şi-au pus ideile în practică cele două vedete.

„În primul rând, în întreg complexul Ambasad’Or vor fi puse covoare roșii, flori naturale, iar aleile vor fi luminate cu lumânări albe. În piscină, vor pluti nuferi albi, iar la interior vor fi lumini subacvatice. Vor exista valeți pentru parcare și hostesse care îi vor conduce pe invitați la mese”, a conchis acesta.

Restaurantul unde Bianca Drăgușanu și Victor Slav vor face nunta

sursa: click.ro

Cookies