BAZAR

Bianca Drăgușanu a recunoscut că a avut o relație cu Adrian Mutu, când acesta era însurat

Bianca Drăgușanu a declarat că a fost iubita lui ADrian Mutu timp de un an și jumătate și că se întâlneau la Paris sau în alte destinații romantice. În tot acest timp, ADrian Mutu era căsătorit cu Consuelo, dar aceasta nici nu exista din punctul lor de vedere.

Cu toate că în trecut declara că nu ar vorbi despre relația sa cu Adi Mutu, deoarece i-ar face mai mult rău, acum, Bianca Drăgușanu a decis să dea totul publicității, în revista Ciao. 

„Nu vreau să mă asociez cu subiectul ăsta de niciun fel. Eu chiar nu-mi doresc să ies cu genul ăsta de subiecte în fața. Ar fi multe de spus, dar în avantajul meu este să tac. Nu vreau să mă asociez cu subiectul ăsta”, a declarat Bianca cu convingere la Antena 1.

„Nu mă ajută la nimic să dezvolt subiectul. Mie una nu-mi face bine, poate lui, că e bărbat. Eu cred doar ce văd, doar în dovezile palpabile. Eu nu știu nimic, știu doar că nu vreau să fac parte dintr-o bârfă din care eu consider că nu aș ieși bine. Nu iese fum fără foc. Eu știu să tac și asta devine una dintre calitățile mele”, a conchis roşcata, care la final s-a dovedit a nu fi o aşa bună confidentă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button