Beyonce, Lionel Messi și alte personalități, varianta de ceară, au venit la București. Muzeul Figurilor de Ceară s-a deschis la mall ParkLake, iar expoziția poate fi vizitată până în ianuarie

07 nov. 2023
3589 Afișari
Beyonce, Lionel Messi și alte personalități, varianta de ceară, au venit la București. Muzeul Figurilor de Ceară s-a deschis la mall ParkLake, iar expoziția poate fi vizitată până în ianuarie
Beyonce, Lionel Messi și alte personalități, varianta de ceară, au venit la București. Muzeul Figurilor de Ceară s-a deschis la mall ParkLake, iar expoziția poate fi vizitată până în ianuarie. Sursa foto: Facebook/ Ce fac in weekend

În ParkLake Shopping Center din București s-a deschis Muzeul Figurilor de Ceară. Bucureștenii pot vizita expoziția până la data de 7 ianuarie 2024, iar biletele pot fi cumpărate din zona evenimentului. Copiii cu vârsta de până la 6 ani au intrarea gratuită.

Muzeul Figurilor de Ceară în București, la mall ParkLake

În perioada 4 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, ParkLake găzduiește Muzeul Figurilor de Ceară, una dintre cele mai captivante și inedite expoziții din țara noastră.

Curioșii vor avea ocazia să întâlnească figuri ale mai multor personalități care au marcat istoria: legende din lumea sportului și artiști îndrăgiți.

În perioada 04 noiembrie 2023 – 7 ianuarie 2024, vizitatorii ParkLake pot intra în minunata lume a figurilor de ceară și pot surprinde instantanee, transmit reprezentanții centrului comercial din București într-un comunicat.

Pasionații de fotbal vor avea ocazia să descopere figurile de ceară aparținând unor personalități precum Lionel Messi, Ronaldo sau Gheorghe Hagi. Amatorii de tenis vor avea ocazia să-i întâlnească pe Ilie Năstase, Ion Țiriac sau Simona Halep. Și pe cei care preferă boxul îi așteaptă o surpriză – aceștia se pot fotografia cu Anthony Joshua.

Iubitorii de muzică se vor întâlni cu artiștii lor preferați: Michael Jackson, Beyonce, Justin Bieber, Ariana Grande, Luciano Pavarotti, Adele, Mick Jagger, Smiley sau Inna. Cinefilii sunt și ei așteptați în mall pentru a se întâlni cu Leonardo DiCaprio, Mr. Bean, Jim Carrey, Al Pacino, Robert De Niro, Sean Connery, Anthony Hopkins sau chiar Daniel Craig – Agentul 007.

Informații despre expoziție

De la redarea expresiilor faciale, până la detalii complicate, cele 30 de replici au avut ca inspirație cele mai faimoase personalități naționale și mondiale.

Figurile de ceară sunt realizate de artiști din Bulgaria. Fiecare replică a necesitat 6 luni pentru realizarea sa în cel mai mic detaliu care să se apropie de original.

Expoziția se află la etajul 1 din ParkLake Shopping Center și va fi deschisă pe tot parcursul programului de funcționare al centrului comercial.

Biletele se pot cumpăra din zona evenimentului, iar prețul este de:

  • 30 de lei pentru adulți,
  • 20 de lei pentru elevi, studenți și pensionari.
  • gratuit pentru copiii cu vârsta de până la 6 ani.
Sursa foto: Facebook/ ParkLake Shopping Center
Sursa foto: Facebook/ ParkLake Shopping Center

Sursa foto: Facebook/ Ce fac în weekend

Te-ar mai putea interesa și: VIDEO I Filme extraordinare despre muncă, locuire și timp liber în Bucureștiul socialist. Toți ochii se îndreaptă spre UrbanEye Film Festival, la împlinirea a 10 ani

Cookies