Betano ajunge pe primele poziții în topul caselor de pariuri online realizat de PariuriX.com

de:
04 aug. 2016
1 Afișari
Betano ajunge pe primele poziții în topul caselor de pariuri online realizat de PariuriX.com

Operatorul înregistrat în Malta a primit dreptul de operare pe piața românească în ultima lună a anului 2015. Până atunci, grupul nu a avut tangențe cu clientela autohtonă, preferând să își canalizeze eforturile pe piețele din Grecia și Cipru sub numele unui alt brand – Stoiximan. Însă cu ocazia Campionatului European de Fotbal, Euro 2016, Betano a demarat o campanie publicitară extrem de eficientă, care l-a propulsat pe operator în topul caselor de pariuri online de la noi din țară.

Ofertă

Oferta de pariuri a celor de la Betano include 35 de discipline și peste 4.500 de competiții sportive, care se desfășoară pe întregul mapamond. Pe lângă sporturile clasice, platforma de ne propune și pariuri pe competiții mondene, cum ar fi X Factor, și chiar pe sporturile electronice, cum ar fi DOTA 2 sau Starcraft 2.

Operatorul din Malta și-a făcut foarte bine temele înainte de a-și face simțită prezența. Peste 24.000 de evenimente sportive sunt transmise în direct (în format live stream), din întreceri precum: Serie A, La Liga, Bundesliga, Euro League, ATP, WTA, dar și din Liga 1 din România. Partidele pot fi vizionate fie din navigatorul web al computerului, fie din aplicația dedicată pentru telefoane mobile și tablete.
Însă cea mai captivantă parte a ofertei celor de la Betano este, fără îndoială, pariul zilnic cu marjă de câștig 0. Acest lucru înseamnă că operatorul nu-și oprește nici un comision pentru opțiunile principale ale unui eveniment sportiv de mare interes din fotbal, baschet, tenis sau volei, ceea ce rezultă în cote de 100% – lucru nemaiîntâlnit până acum pe piața românească.

Aplicație

Plasarea pariurilor prin comandă vocală reprezintă o premieră în industrie. Utilizatorii de telefoane și tablete pe care rulează sistemul de operare iOs se pot bucura de aplicația inovatoare lansată de Betano în acest an.

Practic, orice utilizator poate naviga prin meniuri și paria vocal, folosind limba română și chiar anumite acronime. De exemplu, rostind cuvintele „100 de Lei pe Juve,” aplicația ne va afișa plasarea unui pariu în valoare de 100 de Lei pe victoria lui Juventus. Confirmarea reprezintă singura acțiune care necesită atingerea display-ului, fiind o funcție implementată ca măsură de siguranță, pentru a evita eventualele erori sau nesincronizări care s-ar putea produce.

Financiar

Operatorul le oferă jucătorilor români posibilitatea să vireze fonduri prin card de credit sau de debit, Skrill, Neteller, Paysafecard, dar și prin transfer bancar. Suma minimă acceptată la depunere este de 20 RON.

Depunerile și retragerile pot fi efectuate în egală măsură, atât din aplicația pentru mobil, cât și din versiunea web a platformei.

Betano le propune noilor jucători un bonus echivalent cu valoarea primei depuneri, în limita a 200 RON. Odată acceptată oferta, jucătorii au la dispoziție 90 de zile să ruleze bonusul. Pentru ca fondurile suplimentare să fie disponibile pentru retragere, beneficiarul trebuie să parieze de 5 cinci ori bonusul, plus suma depusă, pe bilete ale căror cote minime să fie 1.65.

Acest bonus poate fi revendicat și dacă depunerea inițială se face prin Skrill, Neteller sau Paysafecard.

Vezi pe site-ul PariuriX.com topul actualizat și casele de pariuri sportive online recomandate de cea mai activă comunitate de pariori din România.

                                                                                                                                                                                                                                                                                  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cookies