B’ESTFEST Summer Camp: o noua confirmare – Stanton Warriors

de:
01 mart. 2012
0 Afișari
B’ESTFEST Summer Camp: o noua confirmare - Stanton Warriors

Stanton Warriors este cel mai nou nume care se alatura artistilor confirmati pentru editia din acest an a festivalului. Duo-ul de breakbeat, format din Dominic Butler (DJ) si Mark Yardley (producator), isi are originile in sud-vestul Angliei si s-a remarcat printr-un sound ingenios, ce imbina sonoritati electro, mix-uri underground de house si hip-hop. Stilul lor a fost extrem de bine primit inca de la debut, Stanton Warriors devenind rapid una dintre cele mai apreciate prezente in cadrul party-urilor din Europa, Asia, Australia si Statele Unite. Diversitatea muzicala si creativitatea de care au dat dovada cu fiecare material lansat le-au adus de-a lungul timpului nenumarati fani, reusind ca, mai bine de un deceniu, sa-si pastreze pozitia de top in preferintele publicului. Pe langa prezenta din cadrul B’ESTFEST Summer Camp, Stanton Warriors si-a anuntat anul acesta participarea si la doua dintre cele mai renumite festivaluri electro din lume, Ultra Music Festival si Snowbombing, dupa ce, in 2011, si-a trecut in agenda evenimente precum Glastonbury sau Global Gathering.

B’ESTFEST Summer Camp va debuta pe 6 iulie cu Garbage, The Qemists, Milow, Kreator si Moonspell, urmand ca Stanton Warriors sa sustina un show pe 7 iulie, cand pe scenele festivalului vor mai urca si Selah Sue, Mala Vita si Obituary. In ultima zi, pe 8 iulie, publicul va putea sa-i vada pe Pulp, alaturi de Caro Emerald, Andy C si Meshuggah. Programul festivalului va fi completat cu noi nume in perioada urmatoare, mai multe informatii despre editia din 2012 a B’ESTFEST Summer Camp fiind disponibile atat pe site-ul oficial, www.bestfest.ro, cat si pe conturile de Facebook si Twitter ale evenimentului.

Incepand de astazi, pana pe 15 martie, biletele de o zi vor putea fi achizitionate in promotia „early bird” la pretul de 95 lei, cu aproape 25% discount fata de biletul intreg. Dupa aceasta perioada, biletele de o zi vor costa 125 lei, urmand ca la intrarea in zona de festival, in zilele de eveniment, acestea sa fie disponibile la pretul de 150 lei. Promotia „early bird” este valabila atat pentru biletele de o zi, cat si pentru abonamentele de festival (215 lei fata de 265 lei – dupa 15 martie si 285 lei – in prima zi de festival). Biletele si abonamentele pot fi achizitionate online de pe www.MyTicket.ro sau din Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu, Sala Palatului si retelele afiliate MyTicket.