BAZAR

B’ESTFEST anunţă deschiderea perioadei de reduceri: Skunk Anansie şi Pendulum, primele nume confirmate

Vara aceasta,  cea de-a patra editie a B’ESTFEST revine într-o nouă locaţie, în nordul Bucureştiului, în zona Pipera-Tunari, la 10 minute de Piaţa Presei Libere. Pe malul unui lac, pe o suprafaţă verde de aproximativ 10 hectare, publicul va avea la dispoziţie trei zile  într-un decor complet diferit de cel cu care fusese obişnuit până acum.

O să fie inclus un spaţiu de campare, o scena principală şi mai multe arene secundare, precum şi expozititii neconventionale, ateliere de creaţie, spaţii de relaxare, jocuri şi târguri cu produse hand-made. De această dată scena principală va funcţiona până după 12 noaptea, urmând a exista şi zone de entertainment deschise până dimineaţă.

Biletele B’ESTFEST costă la preţul întreg 125 lei pentru o zi, 265 de lei abonamentele de 3 zile, iar accesul la camping costă 15 lei.

În perioada 1 – 22 martie, biletele vor costa 95 de lei pentru o zi215 lei pentru abonamentul de 3 zile, iar camparea pe durata festivalului – 10 lei.

Începând cu data de 1 iulie, prima zi de B’ESTFEST, biletele vor costa, la intrare, 150 de lei, în timp ce abonamentele vor fi disponibile doar în prima zi de festival, la preţul de 285 de lei, pentru cei care doresc camping se mai adaugă 15 lei.

Primele nume confirmate pe afişul festivalului sunt Skunk Anansie şi Pendulum, noi confirmări şi detalii despre festival urmând a fi facute publice în curând pe bestfest.ro.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button