BESTEngineer 2015: Oportunități de carieră pentru inginerii și experții IT

de:
28 mai 2015
4 Afișari
BESTEngineer 2015: Oportunități de carieră pentru inginerii și experții IT

Evenimentul se va desfășura la World Trade Center în zilele de 29 și 30 mai, între orele 10:00 și 18:00.

Printre companiile participante se numără UTI Grup, Hynes Pro, ING Bank, Lafarge Ciment (Romania), Maguay, Simerom, GMV Innovating Solutions Spain, Radcom, APT Group etc.

„UTI Grup este lider în domeniul ingineriei sistemelor tehnice și informatice și un angajator de top al persoanelor cu profil tehnic. Prezența noastră la acest târg face parte din strategia companiei de a-și consolida poziția pe piață prin dezvoltarea continuă de tehnologii și sisteme care contribuie la creșterea calității vieții fiecăruia dintre noi și identificarea unor oameni talentați și abili, care să contribuie la succesul acestor realizări. În cadrul acestui târg venim o varietate de poziții în domeniul ingineriei sistemelor, project management, programare și dezvoltare IT și sperăm să întâlnim cât mai mulți candidați care se potrivesc profilului urmărit”, a declarat Ramona Armașu, Director Direcția Resurse Umane UTI Grup.

„Oferta anuală prezentată de către unii dintre angajatori atinge chiar și cifra de 1.000 de locuri de muncă! De aceea, avantajul candidatului cu un CV depus în perioada târgului este că poate fi contactat de angajator chiar și post-eveniment. Ofertele companiilor vizează candidații cu experiență din domeniul inginerie și IT, dar sunt puse la dispoziţie şi stagii de practică sau internship-uri, dedicate studenţilor sau celor aflați la început de carieră”, a precizat Georgiana Ivan, Events Manager la Avanz M.C., organizatorul BESTEngineer.

Candidații pot discuta direct cu reprezentanții HR ai companiilor angajatoare prezente la târg, dar au posibilitatea de a aplica și pe http://bestengineer.eu/index.php/ro/calendar-14-15/bestengineer-bucuresti/joburi unde vor găsi o parte dintre pozițiile disponibile.

Cookies