Berlinale Talent Campus w/ Matthijs Wouter Knol @ NexT #6

de:
27 mart. 2012
Berlinale Talent Campus w/ Matthijs Wouter Knol @ NexT #6

Berlinale Talent Campus, una din cele mai eficiente platforme pentru colaborări şi schimburi de idei în privinţa noilor trenduri şi descoperiri în cinemaul contemporan, unde în fiecare an se adună la un loc tinere talente şi profesionişti din lumea filmului. Programul este în sine o academie creativă ce are loc în cadrul Festivalului de Film de la Berlin iar la NexT 2012 coordonatorul Berlinale Talent Campus – Matthijs Wouter Knol – va susţine un seminar despre beneficiile networking-ului, în dialog cu actriţa Ioana Flora, care a trăit experienţa Berlinale Talent Campus chiar anul acesta.

Seminariile Festivalului Internaţional de Film NexT sunt prezentate şi anul acesta de JTI şi vor avea loc la Café Verona Cărtureşti de pe 29 până pe 31 martie, iar intrarea este liberă.

Ca de obicei, nu lipsesc seminariile axate pe regie de film şi sound design, iar anul acesta, lor li se vor alătura discuţii despre relaţia dintre actori şi regizori, despre recent înfiinţatele şcoli de actorie româneşti, despre distribuţia de film, beneficiile networking-ului şi despre cum se pot obţine finanţări pentru producţiile independente.

Mai multe detalii pe: www.nextfilmfestival.ro