BAZAR

Berlinala se poate vedea şi la Bucureşti

Cea de-a 61-a editie a Berlinalei care se desfăşoară între 14 şi 20 februarie s-a pregătit şi pentru cinefilii care nu pot să participe la eveniment. Dacă vă interesează, puteţi să vedeţi cele mai importante momente ale Berlinalei, transmise în direct pe internet. Imaginile le puteţi vedea aici.

Sunt două ecrane pe care sunt transmise conferinţele de presă şi sosirea vedetelor pe covorul rosu. Programul transmisiunilor este afişat sub cele două ferestre de live-streaming, însă trebuie să ţineţi cont de faptul ca este ora locală a Germaniei. Aşa că la ora afişată  trebuie să adăugaţi încă o oră pentru a corela timpul afişat cu cel din România. Toată ziua sunt transmise sesunile foto şi conferinţele de presă iar de la ora 20:00 la 20:30, ora Bucureştiului poate fi vizonata Gala de deschidere.

Din juriul Berlinalei fac parte anul acesta: Isabella Rossellini, producatoarea australiana Jan Chapman (The Piano), actrita germana Nina Hoss, Aamir Khan, Bollywood superstar, realizatorul de film Guy Maddin, si Sandy Powell, designer de costume, scrie Metropotam.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button