Bercenari, se fac schimbări în transportul public! Linia 475 va fi scurtată, de sâmbătă, până la „Park and Ride Berceni”. TPBI: Călătorii vor aștepta mai puțin în stații | UPDATE

04 iul. 2024
4997 afișări
Bercenari, se fac schimbări în transportul public! Linia 475 va fi scurtată, de sâmbătă, până la „Park and Ride Berceni”. TPBI: Călătorii vor aștepta mai puțin în stații | UPDATE
Bercenari, se fac schimbări în transportul public din cartier! Linia 475 va fi scurtată, de sâmbătă, până la „Park and Ride Berceni”. TPBI: Călătorii vor aștepta mai puțin în stații | Sursa foto: TPBI - Facebook

UPDATE – Câteva ore mai târziu, TPBI a anunțat că modificare traseului liniei 475 se amână:

La solicitarea Primăriei Comunei Berceni, scurtarea traseului liniei 475 la terminalul „Park and Ride Berceni” se amână! Așadar, deocamdată, autobuzele liniei 475 vor continua să circule pe actualul traseu, între Berceni și Piața Sudului, au scris reprezentanții TPBI pe pagina oficială de Facebook.

Detalii, în articolul de mai jos:

Știrea inițială:

Linia de autobuz 475 va avea un traseu mai scurt, de sâmbătă, 6 iulie, anunță TPBI. Mijloacele de transport public de pe acest traseu vor întoarce la terminalul „Park and Ride Berceni”.

Traseul liniei 475 va fi scurtat, de sâmbătă

Asociației de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București – Ilfov (TPBI) îi informează pe călători că, de sâmbătă, autobuzele de pe linia 475 vor întoarce la terminalul „Park and Ride Berceni”, traseul fiind scurtat.

Astfel, această linie va funcționa pe următorul traseu:

  • Berceni,
  • DJ401,
  • Bd. 1 Mai,
  • Șos. Berceni,
  • terminal „Park and Ride Berceni,
  • retur.

Prin această măsură, TPBI precizează că cei care călătoresc cu aceste autobuze vor aștepta mai puțin în stații, vehiculele urmând să aibă o frecvență mult mai bună decât până acum.

În plus, legătura cu trenurile Magistralei 2 de metrou va fi asigurată la stația „Tudor Arghezi” de la terminalul „Park and Ride Berceni”.

Legătura cu Piața Sudului este asigurată prin transbordare din autobuzele liniei 475 în trenurile Magistralei 2 de metrou, la stația „Tudor Arghezi”, sau în autobuzele de pe linia 438.

Hartă traseu linia 475
Hartă traseu linia 475 | Sursa foto: TPBI – Facebook

Linie nouă pentru locuitorii din Cartierul Militari

TPBI anunță o veste bună pentru locuitorii din Cartierul Militari. De sâmbătă, 6 iulie, aceștia vor putea călători cu o nouă linie de transport în comun, care va asigura legătura cu centrul Capitalei și pe care vor circula vehicule electrice, moderne și nepoluante.

Astfel, va fi înființată linia de troleibuz 63, care va funcționa între terminalul „Master” și „Pod Izvor”. În plus, bucureștenii care locuiesc în această zonă trebuie să știe că liniile de autobuz 136 și 178 vor fi scurtate la „Complex Comercial Apusului”.

Noile troleibuze cu autonomie Solaris Trollino 12M vor circula pe linia 63 astfel:

  • „Master”, Bd. Iuliu Maniu, Bd. Geniului, Șos. Panduri, Calea 13 Septembrie, Bd. Libertății, Bd. Națiunilor Unite, Str. Bogdan Petriceicu Hașdeu, Splaiul Independenței, „Pod Izvor”,
  • cu întoarcere pe Splaiul Independenței, Bd. Libertății, Calea 13 Septembrie, Șos. Panduri, Bd. Geniului, Bd. Iuliu Maniu, terminal „Master”.
  • Troleibuzele vor circula pe rețea de la capătul de linie „Master” până la Piața Leul, iar de acolo, pe baterii, pe Șos. Panduri – Calea 13 Septembrie – Bd. Libertății – Pod Izvor.

Mai multe informații, AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies