Bercea Mondial și Izaura Anghel, audiați pentru tentativă de dare de mită. Izaura Anghel, REȚINUTĂ

de:
17 sept. 2014
0 afișări
Bercea Mondial și Izaura Anghel, audiați pentru tentativă de dare de mită. Izaura Anghel, REȚINUTĂ

UPDATE Izaura Anghel, fiica lui Bercea Mondial, a fost reținută pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, pentru dare de mită.

Izaura Anghel are un copil de o lună pe care trenbuie să-l alăpteze.

Sandu Anghel a denunțat faptul că un gardian de la Penitenciarul Colibași a primit bunuri și bani prin intermediul Izaurei Anghel. Astfel, chiar fiica lui Bercea Mondial a fost reținută pentru 24 de ore.

Bercea Mondial este audiat din nou. Alături de el a fost chemată la audieri și fiica sa Izaura, dar și ale rude. Acuzațiile, în acest caz, sunt de tentativă de dare de mită.

Izaura Anghel, fiica lui Sandu Anghel, zis Bercea Mondial, este audiată, miercuri după-amiază, într-un dosar de corupţie instrumentat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, dosar deschis în urma unei sesizări primite de la Penitenciarul Colibaşi.

Sesizarea a fost făcută chiar de Bercea Mondial, el a declarat că un gardian de la penitenciar ar fi primit ărin intermediul fiicei sale, Izaura Anghel, bunuri și bani pentru a îmbunătăți condițiile de detenție.

Bercea Mondial ar fi încercat să ofere mită unor angajaţi ai închisorii prin intermediul fiicei sale. În urma denunțului Bercea Mondial și Izaura Anghel au fost audiați, iar Izaura Anghel a fost reținută pentru 24 de ore de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş.

Izaura Anghel este audiată într-un dosar deschis în urma unei sesizări venite de la Penitenciarul Colibași, unde este încarcerat tatăl ei, scrie hotnews.ro.

Sandu Anghel a fost condamnat definitiv de magistrații Înaltei Curți de Casație și Justiție la 8 ani și 9 luni închisoare pentru tentativă de omor calificat, după ce în 2011 și-a înjunghiat unul dintre nepoți, pe Ionuț Anghel, în urma unei altercații care a avut loc într-un bar din orașul Drăgănești-Olt. El își execută pedeapsa în Penitenciarul Colibași.

Cookies