Berăria H introduce în meniu preparate semnate de chef Cătălin Scărlătescu

de:
13 feb. 2015
20 Afișari
Berăria H introduce în meniu preparate semnate de chef Cătălin Scărlătescu

Berăria H, cea mai mare berărie din Sud-Estul Europei, anunță venirea Chefului Cătălin Scărlătescu în cadrul echipei, începând cu luna februarie. Responsabilitățile lui Scărlătescu nu țin doar de crearea unor noi rețete pentru preparatele din meniul berăriei, ci și de coordonarea și optimizarea echipei de bucătari și furnizori, dar și redesenearea fluxului operațional și a procedurilor din bucătărie. Astfel, gustul mâncării va fi, la rândul său, un diferențiator pentru Berăria H.

„De la început, Berăria H a fost un proiect al superlativelor: cel mai mare spațiu dedicat unei berării în Sud Estul Europei și cel mai mare număr de evenimente de anvergură pentru toți amatorii de distracție. După 5 luni de la lansare, vrem ca și despre meniul Berăriei H să se vorbească la superlativ. Practic, odată cu venirea lui Cătălin Scărlătescu – cel mai bun Chef din România – facem trecerea de la mâncare bună la mâncare memorabilă”, a declarat Vlad Dumitru, general manager al Berăriei H.

Astfel, începând cu data de 19 februarie, oricine va trece pragul Berăriei H va putea comanda din cele peste 50 de preparate disponibile în noul meniu, toate purtând semnătura Chefului Cătălin Scărlătescu: de la supa cremă de pește și până la hamburgerul din carne de Black Angus, cu dulceață de ceapă și camembert, totul într-o chiflă după o rețetă originala a lui Scărlătescu.

„Mâncarea din noul meniu al Berăriei H nu este una sofisticată, ci mai degrabă clasică, cu specific de berărie. Nu există preparate vedetă, toate trebuie încercate: cârnații, ciolanul, șnițelul vienez, dar și preparatele din carne de porc mangalița sau coaste scurte de vită”, a declarat Chef Cătălin Scărlătescu.

Astfel, Chef Scărlătescu vine cu amprenta proprie pe meniul existent. „Nu schimbăm conceptul din meniu, ci doar puţin calitatea lor. Meniul era bun, dar eu îl vreau fabulos, iar el (n.r. – Vlad Dumitru) îl vrea memorabil. Se schimbă meniul acum, urmează terasa, unde trebuie să facem o figură foarte frumoasă. De la terasă nu vor lipsi cârnaţii şi berea – doar n-o să-l reinventez pe român. Eu încerc să-i dau românului ce mănâncă, dar cu un alt gust”, a spus Cătălin Scărlătescu, la prezentarea meniului.

Pe terasă vor mai fi amenajate aproximativ 1.000 de locuri.

Potrivit lui Vlad Dumitru, până în prezent afacerile Berăriei H au mers bine şi s-au menţinut în estimările iniţiale.

Lansată în septembrie 2014 cu o investiție de 3 milioane de euro, Berăria H este situată în Pavilionul H din parcul Herăstrău din Capitală, fiind totodată cea mai mare berărie din sud-estul Europei.

Inițiativa antreprenorială a lui Vlad Dumitru, Iulian Stanciu și Ioana Iancu atrage un număr de 4.000 de clienți în zilele de vârf.

Vezi aici: Cum arată BERĂRIA H. FOTO

              Berăria H: îmbulzeală, fără locuri la mese, sonorizare proastă, mâncare întârziată

Cookies