Benzema, exclus pe viață de la Naționala Franței? A insultat victimele atacurilor teroriste

de:
24 nov. 2015
0 Afișari
Benzema, exclus pe viață de la Naționala Franței? A insultat victimele atacurilor teroriste

Karim Benzema i-a infuriat pe politicienii francezi dupa un gest facut in momentul intonarii imnului Frantei, inaintea meciului dintre Real Madrid si FC Barcelona, potrivit Huffington Post, preluat de ziare.com.

Atacantul francez a scuipat imediat dupa incheierea imnului, iar unii politicieni francezi au catalogat gestul sau ca fiind „o jignire la adresa victimelor atentatului de la Paris”.

Spre exemplu, Nadine Morano, membru al unui partid de extrema dreapta, a cerut ca Benzema sa fie exclus pe viata din nationala Frantei.

„Dupa ce am tolerat fluieraturile la adresa imnului pe stadioanele de fotbal, cer acum o pedeapsa dura pentru Benzema, care nu merita sa imbrace culorile nationalei Frantei. Sa nu cautam scuze pentru cei ce nu merita! Benzema, niciodata in nationala Frantei!”, a scrise Nadine Morano pe pagina personala de Facebook.

Apoi, primarul localitatii Beziers, Robert Menard, a publicat un mesaj similar pe contul personal de Twitter.

„Gestul lui Benzema este rusinos. Acest individ nu merita sa ne imbrace culorile”, a comentat acesta.

„Cartonas rosu pentru Benzema, care a insultat victimele atentatului de la Paris si a scuipat dupa Marseillaise. Este o rusine pentru tricoul albastru”, a afirmat si politicianul Julien Odoul.

In trecut, Benzema a mai avut probleme cu politicienii francezi, dupa ce Marine Le Pen l-a criticat ca nu intoneaza imnul Frantei.

Cookies