BAZAR

Bendeac publică dovezi ale cenzurii la Antene: Fără glume cu Voiculescu, Badea, Gâdea

Actorul Mihai Bendeac a publicat luni, pe contul de Facebook, un mesaj public adresat premierului Victor Ponta, în care îi mulțumește ironic pentru că îl interesează subiectul libertății de expresie, publicând totodată fragmente din corespondența pe care o avea cu managementul Antenei pentru emisiunea iComedy.

„Domnule Victor Ponta, va multumesc pentru faptul ca va intereseaza subiectul libertatii de expresie. Va anunț cu respect ca eu si familia mea suntem terorizați de un an de zile de catre apostolii „plimbareti”. După cum puteți observa din seria de 3 imagini, in Antene, satira politica e permisă doar cand convine, domnul Toni Grecu fiind mai „maleabil”…”, a scris Bendeac pe contul de Facebook, conform b1.ro.

În documente și mailuri i se precizează acestuia ce personaje trebuie să evite în parodiile sale. Printre acestea se numără Radu Banciu, Mihai Gâdea, Dan Voiculescu, Mircea Badea, CRBL sau Stelian Tănase.

„În ceea ce privește personajele, cred că trebuie să evităm zona politică, personajele care nu mai sunt de actualitate, precum și cele care, în acest context, nu sunt opportune sau care ar putea pune probleme în conținutul scenariilor și zona CNA (Radu Banciu, Mircea Badea, Valentin Stan, Mihai Gâdea, CRBL, Iosif ava, Regele Mihai, Dan Voiculescu, Stelian Tănase”, se arată într-un email publicat de actor.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button