ȘTIRI

Bendeac îl atacă pe Badea: „Ori ticăloșie, ori cretinism”

„A compara cazul de cenzură al show-ului iComedy cu situaţia lui Willmark, ţine ori de ticăloşie, ori de cretinism”, crede Bendeac. „Omul a fost concediat fiindcă a încălcat contractul. Punct. Eu nu am fost concediat. Din contră. Sunt ţinut prizonier, ameninţat, mi se interzice dreptul la muncă, primesc amenzi de zeci de mii de euro. De ce? Fiindcă nu am acceptat să fiu o slugă. Fiindcă nu am acceptat ordine. Nu-şi permite nimeni să-mi spună mie ce am voie să parodiez şi ce nu. Şi cine susţine că „e dreptul lor să interzică”, nu le doresc decât o săptămâna în lagăr. Fiindcă sunt comunişti.”, a spus Bendeac pe contul său de Facebook, conform Libertatea.ro.

Actorul cere pe un ton hotărât ca până miercuri să fie declarat liber de contract de reprezentanţii Antenei 1. În caz contrat, va ieşi în faţa opiniei publice cu dezvăluiri picante despre secretele ce stau în spatele scandalului.

Întreg scandalul a pornit după ce reprezentanţii Antena 1 i-au interzis lui Mihai Bendeac să filmeze o parodie pe tema rivalităţii dintre Mircea Badea şi Radu Banciu, fapt pentru care actorul a luat poziţie şi a publicat pe pagina sa de Facebook scenariul pe care îl imaginase în legătură cu duelul dintre cei doi.

Antena 1 a anunţat că a renunţat la serviciile lui Mihai Bendeac, înlocuit deja cu o vedetă al cărei nume este păstrat, deocamdată, secret. Show-ul va continua în aceeași componența că și până acum, iar Antenă 1 i-a găsit deja înlocuitor actorului. 


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button