ȘTIRI

Bendeac îl acuză pe Arșinel: „Ai furat dreptul altcuiva la viață!”

Bendeac îl acuză pe actor că a „căpușat” Teatrul Tănase, institutie despre care spune că a ajuns o sursă de bani pentru Arșinel. Totodata, consideră că el nu merita rinichiul primit. Mesajul complet postat de Bendeac pe pagina sa de facebook, mai jos: 

„In atentia domnului Arsinel,

De peste 20 de ani, tinerii artisti din Romania au fost nevoiti sa suporte mentalitatea slinoasa a acelor romani care, manipulati, l-au luat pe „nu o sa mai avem artisti precum X, Y, Z” in brate, negand incercarea de afirmare a oricarui tanar.

De peste 20 de ani, artistii „batrani” au fost de doua feluri. Cei care au lucrat cu tinerii si i-au ajutat si cei al caror caracter meschin si scarbos i-a facut sa devina aspiratoare de bani.

De peste 20 de ani, artisti precum domnul Arsinel, se folosesc de notorietatea dobandita pe vremea cand programul Tv era de 2 ore si nu aparea oricine acolo, pentru a se catara cu voracitate pe imaginea de „monument”, „titan”, „Monstru sacru”, cu nerusinare si lipsa de respect fata de public.

Atitudinea lor sfidatoare, de „Dumnezei” ai scenei nu se pupa cu susele penibile la care iau parte.

De cate ori ii vad, am impresia ca pe sub costum poarta, in permanenta, o borseta. Poate-poate mai pica ceva. O reclama la Catena, un botez, o cumetrie, un piscot, niste pateuri…

Teatrul Tanase a fost ingropat de acesti susanisti estivalieri care strabat continentele de-a lungul si de-a latul aducand „bucurie” romanilor de peste hotare.

Ne luati de prosti?! Pai romanii din America au mai vazut un spectacol in Vegas, un show pe Broadway… Au trait in acel Rai al spectacolelor ce-ti iau mintile. Cum altfel decat cu ingaduinta pot ei vedea prestatia Mariei Dragomiroiu, a lui Arsinel, Nae, Vasile si compania, care vin in carciumi, bodegi, spelunci, cu un microfon in fata si spun bancuri de pe vremea lui Pazvante chioru, cu gandul ca poate se lipesc si de o friptura dup-aia?

Asta e imaginea pe care arta romaneasca o promoveaza peste hotare?

Nu, domnule Arsinel! Dumneata nu meritai acest rinichi! Mai ales ca era un „01”! Dumneata ai furat dreptul altcuiva la viata!

Nu-l meritai macar pentru ca, impreuna cu acolitii dumitale, ai capusat Teatrul Tanase care a ajuns, din punct de vedere artistic, o susa ordinara care sa va permita sa va umpleti de bani.

Va invit sa va luati rinichiul si sa va dati jos labele de pe Teatrul Tanase! Sunt atatia tineri care nu au unde sa joace si care inteleg ce inseamna un show de varietati in 2013!

Iertati-mi impertinenta, domnule Arsinel. Dar m-am saturat sa ma faceti cu ou si cu otet de cate ori vi se nazare in ultimii ani. Am rabdat zoaiele cu care m-ati umplut si reactia oamenilor care mai aveau putin si ma bateau cu biciul in piata publica fiindca imi permiteam sa-mi exprim parerea despre „zeii” artei romanesti…

Eu muncesc, domnule Arsinel. Si cate 18 ore pe zi. Sunt dependent de medicamente ca sa pot rezista in asemenea stres. Pentru ca imi pasa.

Spuneau colegii dumneavastra mai varstnici ca sunteti un „bun national”. Va invit, domnule Arsinel, sa demonstrati asta. Ca n-ati mai facut-o de vreo 30 de ani. Dar aveti pretentii.

M-am abtinut sa spun asta ca sa nu sune a infatuare dar gestul dumitale de mafiot si atitudinea superioara si scarboasa cu care m-ai gratulat de cate ori ai avut ocazia, ma determina sa o fac: exista MULTI actori tineri mai buni decat dumneata, exista zeci de mii de tineri care canta mai bine decat dumneata, exista mii de tineri care au idei mai originale si mai indraznete decat dumneata si, la dracu, tineri care ar face si reclame la Catena mai bune decat dumneata! Punem pariu?!

DOMNULE ARSINEL! TREBUIA SA TE FOLOSESTI DE NOTORIETATE, NU CA SA PUI BANI LA TESCHEREA SI SA ALERGI PRIN SUSE, CI CA SA-I DETERMINI PE OAMENI SA-SI SCHIMBE MENTALITATEA SI SA DEVINA DONATORI! SA SCHIMBI SISTEMUL!

Iar noi, tinerii, cei pe care-i injurati de cate ori aveti ocazia, nu suntem si nu vrem sa fim „bunuri nationale”. Nu ne bagam in fata ca sa avem o sansa in plus in fata mortii. Nu ucidem sufletul unor copii care asteapta de ani de zile un rinichi sau o inima si care mor sub ochii parintilor. Avem decenta si inima.

As vrea sa inchei spunand „cu respect”, dar mi l-am pierdut. Il declar NUL.”

Saptamana trecuta, un ONG a anuntat ca va depune la parchet o plângere penală în cazul transplantului de rinichi de care a beneficiat actorul Alexandru Arşinel. Reprezentanţii ONG-ului sunt nemulţumiţi de faptul că actorul a beneficiat de un transplant de rinichi după 3 zile de aşteptare. 


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button