Ben Affleck îl înlocuieşte pe Christian Bale în rolul lui Batman

de:
23 aug. 2013
0 Afișari
Ben Affleck îl înlocuieşte pe Christian Bale în rolul lui Batman

Studiourile Warner Bros. au anunţat în luna iulie că doresc să îi reunească pe super-eroii Superman şi Batman într-un film, a cărui lansare este prevăzută pentru anul 2015, care va fi o continuare a lungmetrajului „Man of Steel: Eroul”, cel mai recent film din franciza „Superman”, lansat în acest an.

Christian Bale, care a interpretat rolul omului-liliac în trilogia cinematografică „Batman” regizată de Christian Nolan, a anunţat că nu doreşte să reia acest rol, iar pariurile erau deschise în ceea ce priveşte desemnarea succesorului actorului galez, potrivit Mediafax.

„Ştiam deja că avem nevoie de un actor extraordinar pentru a prelua rolul unuia dintre super-eroii cei mai populari al DC Comics, iar Ben Affleck îndeplineşte toate aceste condiţii”, a declarat Greg Silverman, preşedintele studiourilor Warner Bros., într-un comunicat publicat în revista Variety.

Filmul, care nu are deocamdată un titlu, va fi regizat de Zack Snyder, cineastul aflat deja în spatele camerei pentru a regiza „Man of Steel: Eroul”, iar britanicul Henry Cavill îşi va relua rolul Superman.

„Ben va oferi un contrast interesant pentru Supermanul jucat de Henry. El are calităţile de interpretare necesare pentru a crea portretul nuanţat al unui bărbat mai în vârstă şi mai avizat decât Clark Kent, şi poartă stigmatele unui luptător experimentat împotria criminalităţii, conservându-şi în acelaşi timp farmecul la care toată lumea se aşteaptă din partea miliardarului Bruce Wayne”, a declarat regizorul Zack Snyder într-un comunicat.

Filmul „Man of Steel: Eroul”, avându-i în distribuţie pe Henry Cavill, Amy Adams, Laurence Fishburne şi Diane Lane, a relansat cu succes franciza „Superman”, generând încasări mondiale de peste 650 milioane de dolari.

Ben Affleck îşi înscrie numele pe o listă de actori celebri care l-au interpretat pe Batman, precum Michael Keaton, George Clooney şi, cel mai recent, Christian Bale, în trilogia „Dark Knight”, regizată de Christopher Nolan. Atât Batman, cât şi Superman, fac parte din universul DC Comics, deţinut de Warner Bros Entertainment, o divizie a grupului Time Warner Inc.

Cookies