Bella, pisica prea curioasă care s-a ascuns în mașina stăpânei și a ajuns pe furiș prin Tunari, după care s-a rătăcit. E căutată cu persevernță de mai bine de o lună

18 mai 2024
7774 afișări
Bella, pisica prea curioasă care s-a ascuns în mașina stăpânei și a ajuns pe furiș prin Tunari, după care s-a rătăcit. E căutată cu persevernță de mai bine de o lună
Bella, pisica prea curioasă care s-a ascuns în mașina stăpânei și a ajuns pe furiș prin Tunari, după care s-a rătăcit. E căutată cu persevernță de mai bine de o lună | Sursă foto: Animale piedute/găsite în București/Ilfov/România

Bella, o pisică năzdrăvană s-a băgat într-un locușor mic și îngust de sub mașina stăpânei și a ajuns, fără să-și dorească, prin Tunari. De mai bine de o lună, mămica ei o caută cu perseverență.

Bella, o pisică cu chef de aventură a ajuns departe de casă

Bella a fost văzută ultima dată în centrul din Tunari, pe undeva prin zona Mega Image, unde a fost surprinsă pe o înregistrare video.

Fiind o pisică sociabilă, atât cu oamenii, cât și cu alte pisici, există mari șanse să-și fi căutat un adăpost prin curțile oamenilor din apropiere.

Stăpâna ei o caută de aproape o lună, de când a dispărut. A postat un mesaj de ajutor pe grupul „Animale pierdute/găsite în București/Ilfov/România” sperând ca cineva din comunitate să-i ofere vreo informație utilă:

Vă rog foarte mult să mă anunțați dăcă o vedeți!
Oferim recompensă de 1000 RON pentru găsirea ei/ informație care duce la găsirea ei. Are blănița tigrată, gât și piept bej, ochi albaștrii, nas roșcat, codița cu dungi și vârful gri închis (avea și o zgardă gri cu plastic roz, dar e posibil să o fi pierdut). Îi ducem foarte mult dorul atât noi, cât și motanul nostru care este foarte apatic de cand ea a dispărut. Dacă aveți informații despre ea, nu ezitați să mă contactați!

Bella este o pisică blândă și ușor oportunistă, după spusele stăpânei.

Așadar, este posibil să vină la papa bun sau pentru a socializa, deci fiți pe fază dacă o blănoasă cu ochii albaștrii apare din senin în curțile voastre. Ar putea să fie chiar Bella.

Un alt blănos care s-a ascuns sub capota unei mașini

Acum vreo două săptămâni un pisoi mic și negru a fost salvat de un polițist.

Pierdut în labirintul metalic al motorului, fără să știe cum să iasă din acestă încurcătură, micuțul ghem de blană a început să strige după ajutor.

Norocul a fost de partea lui când Victor, polițistul aflat în patrulă a auzit mieunatul disperat al pisoiului și a intervenit imediat pentru a-l ajuta.

Micuța felină a ajuns pe mâini bune, chiar la proprietarul mașinii.

Poate te-ar mai interesa și:

Cookies