BAZAR

Becali s-a înscris la muncă în penitenciar: Va coase bocanci

„Gigi Becali a depus cerere să fie lăsat să lucreze în penitenciar. S-a înscris la muncă!”, a declarat un apropiat de-al patronului Stelei, potrivit libertatea.ro.

Acesta a adăugat: „Conducerea penitenciarului trebuie să-i aprobe această cerere, e obligată s-o facă. Gigi Becali, care va avea un regim semideschis, va începe lucrul de luna viitoare”.

Decizia de a munci în penitenciar a fost luată de Gigi Becali în momentul în care a aflat că munca în închisoare e obligatorie pentru eliberarea condiţionată, după efectuarea a două treimi din pedeapsă, respectiv la 2 ani şi patru luni (n.r. – are de executat 3 ani şi jumătate de închisoare).

În plus, şeful clubului Steaua va mai beneficia de o reducere a pedepsei de câte o săptămână la fiecare lună lucrată.

Fost deţinut la Jilava, Miron Cozma a precizat pentru bzi.ro: “Gigi va coase pantofi şi bocanci în puşcărie, pentru că penitenciarul are diferite contracte cu firme de încălţăminte de afară. E în interesul lui şi nici nu e greu. A fost fraier, pentru că, dacă se apuca de muncă de la început, Gigi ar fi câştigat şapte luni de libertate. Şi ce-i mai important în viaţă decât libertatea?”.

În afară de faptul că munca îi va aduce luni bune de libertate, Gigi Becali va mai primi şi bani pentru bocancii cusuţi la Jilava.

“Culmea ironiei e că marele patron şi latifundiar Gigi Becali va fi şi plătit pentru treaba pe care o va face în puşcărie. Spun asta pentru că deţinutul care munceşte primeşte, conform contractului dintre penitenciar şi firma de încălţăminte sau de confecţii, cotă parte din ceea ce realizează. Vă daţi seama, Gigi Becali va câştiga bani şi la puşcărie!”, a declarat Miron Cozma.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button