ARHIVA B365

Becali s-a decis: Steaua va avea alte culori decât până acum

Becali a si stabilit un plan prin care Steaua va juca in galben si albastru, potrivit editiei tiparite a cotidianului Gazeta Sporturilor.

In plus, oficialii echipei de fotbal vor depune la OSIM mai multe variante de sigle pentru a vedea care este mai potrivita.

Oficialii echipei lui Gigi Becali si reprezentantii Clubului Sportiv al Armatei Steaua au semnat, la inceputul saptamanii trecute, un armistitiu, insa „razboiul” este departe de a se fi incheiat.

Echipa de fotbal a putut folosi marca Steaua la ultimele doua meciuri din acest an, iar cele doua parti se vor intalni in urmatoarele zile pentru a incerca sa ajunga la o intelegere.

Totusi, oficialii echipei de fotbal au anuntat ca nu sunt dispusi sa poarte negocieri cu Armata.

Inalta Curte de Casatie si Justitie a hotarat, pe 10 decembrie, ca Gigi Becali sa piarda marca Steaua, dupa un litigiu cu Clubul Sportiv al Armatei Steaua. Decizia instantei este definitiva si irevocabila.

CSA Steaua a cedat dreptul de utilizare al marcii Steaua catre Asociatia Fotbal Club Steaua in 1998, insa societatea a fost falimentata. In locul ei a aparut Fotbal Club Steaua, detinuta de Gigi Becali, care a continuat sa foloseasca marca „Steaua”.

Armata a contestat, insa, acest drept si, dupa ce Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti i-au dat castig de cauza lui Becali, Inalta Curte a revenit si a hotarat ca omul de afaceri trebuie sa piarda marca „Steaua”, anunță ziare.com.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button