GREEN CITY

Becali: M-am aliat cu PDL la locale. L-am vrut pe Negoiţă la Primăria Generală, dar nu va fi el candidatul

Becali a declarat, sâmbătă, la sediul PDL Bucureşti, unde a avut o întâlnire cu vicepreşedintele PDL Elena Udrea, care a durat mai mult de o oră, că, deşi candidatul propus de partidul de guvernământ pentru Primăria Capitalei nu este Liviu Negoiţă, va susţine nominalizarea făcută de liberal-democraţi pentru că se va alia cu ei în alegerile pentru Bucureşti, scrie Mediafax.

”Am intrat deja într-o coaliţie la Capitală, cu organizaţia Bucureşti. Dacă este surpriză şi aşa au hotărât aliaţii mei nu pot să spun. Nu mai pot să fiu chiar Becali ăla pe care îl ştiaţi până acum, pentru că nu mai sunt eu comandantul”, a spus europarlamentarul.

El a precizat că ştie cine va fi candidatul PDL la Primăria Generală, dar nu poate divulga surpriza. Însă, finanţatorul Stelei a spus că persoana nominalizată ”stă mai bine în sondaje decât Negoiţă. Este membru PDL, chiar un membru marcant”. Europarlamentarul nu a oferit alte informaţii, însă a negat faptul că propunerea PDL pentru Primăria Capitalei ar fi Cristian Preda.

Replica  lui Preda nu a întârziat să apară. Acesta a precizat că Becali minte şi a declarat, citat de antena3.ro, că aşa cum a distrus echipa de fotbal Steaua Bucureşti, aşa va proceda şi în politică. „Nu există niciun acord între PDL şi PNG pentru alegerile din Bucureşti. Becali îndrugă verzi şi uscate. Singura contribuţie pozitivă a lui Becali la politica românească ar fi tăcerea. După ce a distrus Steaua este regretabil că vrea să îşi pună amprenta asupra politicii. Parlamentul European l-a plasat în grupul nefrecventabililor, alături de Vadim şi Severin. Ar fi bine să avem şi în România această categorie. Am putea numi categoria „mai bine taci”, a declarat Preda.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button