Becali la lansarea pentru parlamentare: „M-aţi înnebunit numai cu breloace”

de:
12 nov. 2012
0 Afișari
Becali la lansarea pentru parlamentare:

În urma unei ordananțe de urgență, candidaţii la alegerile parlamentare din 9 decembrie îşi vor face campanie nu mai au voie să dea cadouri mai scumpe de 10 lei, alimente, băutură sau tutun.

Cu ocazia lansării campaniei electorale, Gigi Becali s-a arătat nemulțumit de „atențiile” pe care oamenii din staff-ul său urmau să le ofere potențialului electorat. „Ce crezi că îmi e frică de procurori? Daţi să le arăt. Bă, vouă vă e frică de procurori, numai atâtea le dăm noi? Dă o şapcă, dă o geacă! Eu am cheltuit, dar le este frică de procurori. M-aţi înnebunit numai cu breloace, cred că le e frică. Bă, vouă vă e frică? Nu vă fie frică! Aduceţi unde sunt alea, iar aduci breloace? Nu mai vine nimeni să ia nimic”, a spus, supărat, Gigi Becali, scrie gandul.info.

El a precizat că nu dă mită electorală, adăugând însă că le-a spus preoţilor de la bisericile din colegiul în care candidează să taie facturile direct pe numele său.

„Sarmale şi salam nu dau. Nu dau alimente, să nu aştepte de la mine alimente, eu nu fac din politică circăreală, nu dau făină şi mălai. Pelinel stă dezbrăcată în fotoliu şi Boureanu cântă la saxofon în slip. Păi eu sunt Boureanu să dau sarmale? O să ajut biserica, sunt cinci-şase biserici. Le-am spus să facă facturile direct pe numele meu, nu e mită electorală, nu fac bisericile să mă voteze lumea, ci pentru că sunt un bun creştin”, a subliniat candidatul USL.

Gigi Becali a precizat că „demn şi mai bărbat decât Ponta şi Antonescu”. 

„Nu am fost acolo, nu am văzut nici imagini, dar nu am avut niciodată cu domnul Ponta această pretenţie”, a fost replica lui Crin Antonescu, a afirmaţia lui Gigi Becali privind bărbaţia.

„Am putea contrazice acest lucru? Cine are oi mai multe mândre şi cornute şi câini învăţaţi mai bărbaţi..”, a reacţionat şi Victor Ponta.

Gigi Becali a cheltuit 25000 de euro pentru candidatura la parlamentare din partea PNL.

Gigi Becali candidează în colegiul 25, Camera Deputaților din partea USL, avându-l contracandidat din partea ARD pe Gheorghe Udriște, fostul director general al Metrorex.

 

 

 

Cookies