Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să rămână la Steaua. Ce i-a spus latifundiarul

de:
21 aug. 2015
0 Afișari
Becali l-a convins pe Mirel Rădoi să rămână la Steaua. Ce i-a spus latifundiarul

Dupa mai bine de doua ore de discutii, la casa lui Becali din Pipera, acesta a anuntat ca l-a facut pe Radoi sa se razgandeasca in privinta demisiei.

Patronul Stelei i-a promis noi transferuri lui Radoi, din aceasta iarna, dar l-a avertizat si ca va ramane fara cativa jucatori, in aceasta vara.

„A vrut sa renunte, a fost la echipa, dar n-a fost vehement. A fost asa, pe picior de reununtare. A venit aici, mi-a spus si mie ca vrea sa renunte. L-am convins ca sa continue antrenor la Steaua.

A zis ca nu intelege de ce nu e un declic la echipa. Atunci eu i-am spus ca din punctul meu de vedere, daca am dominat adversarul o repriza, tot timpul, dar am avut ghinioane si am pierdut meciurile. I-am spus ca trebuie sa fie mai sever. A fost greu sa-l conving sa ramana.

Este pacat, daca pleci acum, va ramane o pata pe meseria ta. Sunt convins ca va lua campionatul si Cupa si Cupa Ligii. Si pe urma incercam accederea in liga campionilor. In iarna o sa-i iau si un atacant valoros. Nu pot sa-l mint, astia sunt banii, trebuie sa plece doi trei jucatori, poate si o scadere a salariilor. Tahar n-ai ce sa faci cu el n-ai unde sa-l folosesti”, a declarat Becali, potrivit ziare.com.

Vineri dimineață, Mirel Rădoi a anunțat că demisionează din funcția de antenor la Steaua, după ce campioana României a suferit, joi seara, una dintre cele mai mari umilinţe din istoria participărilor sale în cupele europene, fiind învinsă cu scor 0-3 de Rosenborg Trondheim. După meciul din play-off-ul Ligii Europa, Mirel Rădoi a recunoscut că roş-albaştrilor le va fi aproape imposibil să întoarcă rezultatul în favoarea lor, săptămâna viitoare, în Norvegia. 

Cookies