Becali, filmat din nou în închisoare

de:
09 sept. 2013
0 afișări
Becali, filmat din nou în închisoare

Gigi Becali a generat un nou scandal, după ce a fost filmat în timp ce se ruga în curtea închisorii Jilava. Latifundiarul este surprins în timp ce stă pe o bancă, îmbrăcat cu o cămaşă descheiată. Imaginile par a fi filmate din acelaşi unghi din care au fost înregistrate şi primele imagini cu Gigi Becali care au apărut în presă, notează rtv.net. Imaginile surprinse cu latifundiarul din Pipera au fost suprinse în urmă cu câteva zile şi au fost făcute publice, luni, de Libertatea.ro.

Gigi Becali a transmis, prin avocatul lui, un mesaj disperat de după gratii. Potrivit România TV, latifundiarul cere să fie scos cât mai repede din Penitenciarul Jilava pentru că, spune el, este supus unor presiuni psihice din partea gardienilor.

Duminică, Gigi Becali a făcut un apel la Administraţia Naţională a Penitenciarelor, solicitând transferul lui de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă pe motiv că este terorizat de gardienii de la Jilava. Omul de afaceri susţine că este victima unei torturi psihice. Latifundiarul se plânge că, după ce a fost filmat în penitenciar, gardienii îl supun unui regim de securitate draconic. E însoţit în permanenţă, e scos singur la plimbare în curte fără niciun alt deţinut în apropiere şi geamurile sunt acoperite pentru a nu fi filmat, informeatză rtv.net.

„Gigi Becali face un apel prin mine către Administraţia Naţională a Penitenciarelor şi solicită ca în mod grabnic să se admită cererea lui de transfer de la Penitenciarul Jilava la Penitenciarul Poarta Albă. Venirea pentru grefă a lui Gigi Becali este făcută într-un mod separat faţă de cum se operează cu ceilalţi deţinuţi. Este adus pe lângă perete, să nu fie filmat, să nu fie detectat sub nicio formă de vreun aparat telefonic. Acest mod de a fi tot timpul cu cineva în preajma lui este, citez: O torţionare psihică”, a spus la România TV Daniel Ionaşcu, avocatul lui Gigi Becali.

Gigi Becali a fost pedepsit de şefii Penitenciarului Jilava pentru că a folosit cartela colegului său de celulă pentru a telefona familiei, după ce epuizase numărul de minute la care are dreptul zilnic ca deţinut.

Cookies