ARHIVA B365

Becali, despre alianţa cu Udrea: PDL, vorba aceea, capra râioasă cu coada pe sus

Gigi Becali a anunţat că a bătut palma cu Vadim Tudor pentru alegerile locale şi parlamentare de anul acesta, după ce nu a primit un răspuns de la PDL în privinţa unei alianţe.

Becali a vorbit presei şi despre discuţiile pe care le-a avut cu reprezentanţii PDL-ului referitor la o alianţă pentru alegerile din Bucureşti şi despre negocierile cu Elena Udrea. „PDL, ca o capră râioasă cu coada pe sus: după ce că sunt aşa cum sunt au tot felul de fiţe: că nu cu Becali. Au fost contra alianţei cu PNG „Sulfamida” Barbu, Cristian Preda. Preda e un ţăran de doi lei, nici măcar intelectual de rasă nu e”.

La sfârşitul lunii februarie, Gigi Becali anunţa, în urma unei întâlniri cu Elena Udrea, că PNG se va alia cu PDL la alegeri.

„Eu m-am aliat cu Vadim ca cu un frate mai mare. El hotărăşte soarta alianţei. Nu s-a văzut niciodată doi stăpâni. El mi-a întins o mână când eram la închisoare. O să vedeţi şi USL cum o să fie, cu doi stăpâni. ” – spune Gigi Becali.

Becali mai spune că şi-ar dori să fie premier, să îl aibă pe Ponta ministru de Justiţie, Ungureanu – ministru de externe, Antonescu – ministrul educaţiei. „Fratele meu mai mare, Vadim, să fie preşedinte”. Becali a respins ideea că ar fi interesat e postul de primar general al Bucureştiului: „e mai jos decât europarlamentar, eu nu merg în jos.” – a spus finanţatorul Stelei.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button