Becali a încercat să se înscrie la Facultatea de Teologie. NU i-a fost acceptat dosarul

de:
18 iul. 2013
0 Afișari
Becali a încercat să se înscrie la Facultatea de Teologie. NU i-a fost acceptat dosarul

Avocaţii lui Gigi Becali au depus săptămâna aceasta, în numele omului de afaceri, un dosar de înscriere la admiterea la Facultatea de Teologie, conducerea instituţiei neacceptând candidatura fostului deputat. Practic, potrivit regulamentului de admitere al Facultăţii de Teologie Ortodoxă, Becali ar fi trebuit să prezinte la dosarul de candidat şi un aviz al Arhiepiscopiei Bucureştilor, au precizat pentru RTV.NET, surse academice.

Biroul de Relaţii publice al Universităţii din Bucureşti a confirmat pentru RTV.NET că George Becali nu se află pe lista candidaţilor la concursul de admitere organizat de Facultatea de Teologie. 

Dacă Gigi Becali ar fi participat la concursul de admitere, ar fi început examenele încă de vineri, avocaţii urmând să facă demersurile pentru ca acesta să poate ieşi din penitenciar.

Prima probă a admiterii este programată pentru 19 iulie, atunci când se susţine evaluarea aptitudinilor socio-umane, urmând ca pe 22 iulie să se dea proba pentru aptitudini muzicale și dicție (pentru candidații la specializarea Teologie Ortodoxă Pastorală care nu sunt absolvenți ai seminariilor teologice).

Pe 23 iulie va avea loc proba la desen pentru candidații la specializarea Teologie Ortodoxă- Artă Sacră, iar pe 23 iulie este programat concursul de dosare (pentru candidații la specializările Teologie Ortodoxă Didactică, Teologie Ortodoxă Asistență Socială și Teologie Ortodoxă Artă-Sacră).

Cookies