ARHIVA B365

BEC: Mircea Diaconu nu poate candida la ALEGERILE EUROPARLAMENTARE 2014

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. BEC a decis, miercuri, că Mircea Diaconu nu poate candida la Parlamentul European.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. Agenția Națională pentru Integritate (ANI) a anunțat că actorul Mircea Diaconu nu poate candida la alegerile europarlamentare 2014 pentru că are o decizie definitivă din partea ICCJ de incompatibilitate. În urma acestui anunţ făcut de ANI, PNL a decis retragerea lui Mircea Diaconu de pe listele pentru alegerile europarlamentare din 25 mai. Ulterior, Mircea Diaconu şi-a dat demisia din PNL şi a anunţat că va candida ca independent la alegerile europarlamentare, demarând şi o campanie de strângere de semnături în acest sens. În ciuda avertismentelor ANI referitoare la ilegalitatea candidaturii actorului, pe 26 martie, Mircea Diaconu şi-a depus candidatura ca independent la Parlamentul European, cu 125.000 de semnături.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. ANI a anunţat ulterior că, în cazul Diaconu, va lua toate măsurile pentru a nu candida la Parlamentul European.

ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2014. După ce a anunțat într-un discurs bâlbâit și greu inteligibil că nu va candida la alegerile europarlamentare, cu toate că a strâns „cu ușurință” cele 100.000 de semnături necesare pentru un independent, EBA a ironizat, pe Facebook, candidatura lui Mircea Diaconu la Parlamentul European.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button