Beach, Please! începe mai repede, iar Ziua 0 e azi. Drumul de la București la mare devine, curând, coșmar, mai ales pe A2. Ghid pentru Festivalul unde sunt așteptați 120.000 de oameni

10 iul. 2024
4582 afișări
Beach, Please! începe mai repede, iar Ziua 0 e azi. Drumul de la București la mare devine, curând, coșmar, mai ales pe A2. Ghid pentru Festivalul unde sunt așteptați 120.000 de oameni
Beach, Please! începe mai repede, iar Ziua 0 e azi. Drumul de la București la mare devine, curând, coșmar, mai ales pe A2. Ghid pentru Festivalul unde sunt așteptați 120.000 de oameni. Sursa foto: Instagram/beachplease

Îmbrăcat la patru ace, cu sacou și cămașă, vloggerul Selly a susținut o conferință de presă în prima zi a festivalului ”Beach, Please!”, denumită ziua zero. Distracția începe parțial astăzi, ca oamenii să intre în atmosferă.

Pentru că la mare este așteptată o avalanșă de oameni, mulți dintre ei au preferat să meargă încă de ieri la Costinești, ca să evite aglomerația.

Anul acesta așteptăm 120.000 de oameni […] Dintre aceștia, peste 7.000 sunt străini Bulgaria, Regatul Unit, Moldova sau Ungaria. Fac apel la Poliție să-i informeze pe cetățenii străini cât mai bine în ceea ce privește consumul sau traficul de substanțe interzise, a declarat influencerul.

Acesta a adăugat că politica vis-a-vis de consumul de droguri în cadrul evenimentului este de toleranță zero.

Confortul și siguranța participanților la „Beach, Please!” sunt pe primul loc

Pentru ca oamenii să se deplaseze în siguranță, sunt puse la dispoziție 120 de autobuze. Acestea vor circula 24/24h pe ruta Constanța-Mangalia. De asemenea, garniturile de tren care circulă pe acest traseu au fost suplimentate, după mai multe cereri. Cei care merg cu mașina pot ajunge în zona festivalului direct din DN, unde organizatorii au asfaltat un drum în doar o săptămână. Vloggerul Selly a publicat un videoclip pe TikTok în care le explică șoferilor ce străzi vor fi închise în timpul evenimentului și ce rute alternative există.

@beachplease

Uite tot ce trebuie sa stii despre drumurile din Costinesti pe perioada festivalului Beach, Please 2024💚 #beachplease #showbiz

♬ original sound – Beach, Please! Festival

 

 

 

 

Accesul la festival este permis și minorilor care au împlinit vârsta de 14 ani. Aceștia trebuie să fie însoțiți de un părinte sau de un tutore legal. Minorii cu vârste cuprinse între 15 și 18 ani pot intra la eveniment în baza unei declarații semnate de părinți. Bineînțeles, toți participanții trebuie să aibă la ei un act de identitate și biletul care este nominal și netransferabil.

Festivalul de muzică urbană “Beach, Please!” este cel mai mare eveniment de acest gen din Europa de Sud-Est și se află la a treia ediție. Anul acesta vor urca pe scenă pentru prima oară la noi în țară artiști internaționali de renume cum sunt Travis Scott, Ice Spice, Don Toliver și Anitta.

Iată cum va arăta nebunia de anul acesta:

@beachplease

This year will be a completely different type of festival experience 🔥 Prepare to be immersed into a whole new world! From the Mainstage to our Secondary Stages, get ready to feel the Beach, Please! VIBE running through your body 🧬 all over the festival area 💚 #beachplease

♬ sunet original – Beach, Please! Festival

Organizatorii spun că 120.000 de participanți la festival înseamnă un venit de peste 50 de milioane de euro, bani care ajung la noi în țară.

Te-ar mai putea interesa și:

VIDEO | Selly a cumpărat de la STB un bătrân tramvai Tatra și l-a dus la mare, la Beach, Please! Festival. (Nu, nu i-a luat și șine😜)

 

Cookies