Bd. Aviatorilor a fost finalizat. Urmează o parcare subterană

de:
31 oct. 2010
0 afișări
Bd. Aviatorilor a fost finalizat. Urmează o parcare subterană

După cinci luni de lucrări, lucrările de înlocuire a pietrei cubice de pe Bulevardele Aviatorilor şi Constantin Prezan au fost finalizate. Circulaţia a fost reluată încă din urmă cu peste o săptămână, însă recepţia oficială a lucrării a avut loc duminică, în prezenţa primarului Sorin Oprescu.

„E o mare mulţumire că zona aceasta, în care nu s-a mai intervenit de foarte mult timp, şi-a gasit rezolvarea. Din anul 2000 se tot discută la Primărie despre asta. Au mai rămas de terminat bretelele, care, aşa cum s-a stabilit, vor fi refăcute cu piatra cubică, în măsura în care ne va permite vremea, chiar în acest an. Restul de piatră cubică va merge în Piaţa Charles de Gaulle de îndată ce se vor finaliza lucrările la parcarea subterană care se va face acolo. De asemenea, o parte din piatra cubică va fi montată şi în Centrul Istoric după ce se vor pune utilităţile pe toate străzile de acolo”, a declarat Sorin Oprescu.

Primarul general a mai spus că lucrările de modernizare din zona Bulevardului Aviatorilor au o garanţie de cinci ani, constructorul fiind obligat ca pe această perioadă să asigure şi deszăpezirea zonei.

Costul total al lucrărilor de pe Bulevardele Aviatorilor, Constantin Prezan şi Mircea Eliade şi cele de la Piaţa Charles de Gaulle este de 78,1 milioane de lei.

Parcare subterană cu 600 de locuri la Piaţa Charles de Gaulle

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a adoptat în şedinţa de vineri noii indicatori tehnico-economici pentru parcajul subteran Chales de Gaulle. Potrivit proiectului, parcarea va avea trei niveluri şi va asigura 603 locuri de parcare. Costul total estimat al investiţiei este de 44,9 milioane de euro, fără TVA.

Cookies