Bazar în Cotroceni, ediția de toamnă. Bucureștenii din cartier își deschid porțile pentru amatori de minunății: produse vintage și handmade și muzici de colecție

14 sept. 2023
5466 afișări
Bazar în Cotroceni, ediția de toamnă. Bucureștenii din cartier își deschid porțile pentru amatori de minunății: produse vintage și handmade și muzici de colecție
Bazar în Cotroceni, ediția de toamnă. Bucureștenii din cartier își deschid porțile pentru amatori de minunății: produse vintage și handmade și muzici de colecție | Sursa foto: Facebook - Incotorceni/C. Vasile

Bazar de Cotroceni ajunge la cea de-a 7-a ediție în luna octombrie și îi așteaptă pe bucureșteni să descopere, în cadrul evenimentului, comori ascunse în curțile locuitorilor.

Bucureștenii din Cotroceni își deschid curțile pentru vizitatori

În weekendul 7-8 octombrie, bucureștenii sunt invitați să ia parte la Bazar de Cotroceni, un eveniment în care locuitorii își deschid curțile pentru vizitatori și își vând comorile vintage, preparatele home-made și împărtășesc povești unice.

Pe 7 și 8 octombrie, cartierul Cotroceni găzduiește a 7-a ediție a Bazar de Cotroceni – evenimentul comunității.
În curțile deschise, locuitorii așteaptă vizitatori curioși care să le descopere comorile vintage, preparatele home-made și poveștile unice, în timp ce business-urile din cartier sunt pregătite să cunoască prieteni noi și să se reîntâlnească cu cei vechi.

Bazar de Cotroceni este invitația de a descoperi comunitatea și cartierul – cu străzile lui boeme și aer romantic – la pas, în plimbare.

Traficul nu va fi blocat pe durata evenimentului pentru că rezidenții își continuă activitățile casnice pe perioada weekend-ului, informează organizatorii.

Vizitatorii cartierului sunt sfătuiți să nu vină cu mașina. Aceștia pot opta pentru alte mijloace de transport, ca o formă de respect pentru toți participanții.

Organizatorii anunță că mai multe detalii vor fi anunțate în curând.

Un videoclip de la Bazar în Cotroceni organizat în luna mai:

Bazar de Muzică în Cotroceni

În cadrul acestui eveniment sunt invitați și iubitorii de muzică. Pe bucureștenii îi așteaptă o selecție impresionantă de viniluri, CD-uri și casete pline de istorie muzicală.

Indiferent de preferințele tale muzicale, vei găsi ceva pe gustul tău.

Acestea sunt câteva dintre lucrurile pe care le poți găsi la eveniment:

  • Discuri de vinil din diverse genuri muzicale: rock, jazz, pop, clasic și multe altele.
  • CD-uri autentice cu albume îndrăgite din diferite epoci.
  • Casete vintage ce îți vor reaminti de vremurile bune.

Bazar de muzică în Cotroceni va avea loc pe Strada Doctor Louis Pasteur 65, între orele 08:00-21:00.

Acesta este momentul perfect să-ți completezi colecția de muzică sau să găsești cadoul perfect pentru un prieten meloman. Atmosfera va fi plină de pasiune pentru muzică și poate fi o ocazie excelentă să socializezi cu alți iubitori de sunete autentice.

Nu rata șansa de a explora universul muzicii într-un mod inedit! Te așteptăm cu brațele deschise la evenimentul nostru de excepție. Invită-ți prietenii și hai să petrecem momente memorabile în ritmul notelor muzicale.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies