Bazar al Primăriei Capitalei: Vii cu obiectele de care nu ai nevoie și iei altceva la schimb

de:
14 dec. 2012
1 Afișari
Bazar al Primăriei Capitalei: Vii cu obiectele de care nu ai nevoie și iei altceva la schimb

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Directia Generala de Asistenta Sociala a Municipiului Bucuresti invita bucurestenii la Bazarul cu Lucruri Gratis, care se va desfasura la Centrul de ingrijire si educatie timpurie La Bunici, in incinta fostului spital Caritas, str. Maximilian Popper, nr. 1 A, sector 3, sambata, 15 decembrie 2012, intre orele 12-17.

In cadrul acestui eveniment, bucurestenii vor putea aduce obiectele pe care nu le mai folosesc si isi vor putea alege complet gratuit orice lucru de care au nevoie si care a fost adus de alte persoane. Bazarul, organizat cu ajutorul voluntarilor, este o intalnire a comunitatii locale in care participantii aduc si ofera complet gratuit produse in stare de functionare, servicii, jocuri, carti si orice alte lucruri care pot fi impartasite intr-o comunitate. Intregul proces se va derula fara bani, schimburi sau negocieri.

In cadrul bazarului va fi amenajat un punct de colectare imbracaminte pentru oamenii strazii, unde bucurestenii pot aduce hainele si incaltamintea pe care nu le mai utilizeaza.

Cookies