Fiscul a făcut 100 de milioane de lei vechi din magazinul de chilipiruri, într-o singură zi

de:
14 dec. 2010
0 Afișari
Fiscul a făcut 100 de milioane de lei vechi din magazinul de chilipiruri, într-o singură zi

Cel mai bine vândute articole din magazinul de bunuri confiscate au fost, potrivit autorităţilor DGFP Bucureşti, băuturile alcoolice şi sucurile carbogazoase, precum şi ornamentele pentru bradul de Crăciun. Stocurile acestor articole au fost epuizate. „Estimăm că în prima zi de funcţionare volumul vânzărilor se situează în jurul sumei de 100 milioane lei vechi. S-au terminat de pe stoc toate ornamentele de Crăciun, la fel şi băuturile. Confecţii mai sunt la raft”, a precizat pentru B365.ro purtătorul de cuvânt al Direcţiei de Finanţe, Ionuţ Cuc.

Acesta a adăugat că, şi astăzi, zeci de bucureşteni au făcut coadă la uşa magazinului, după ce luni alte cîteva sute de persoane s-au înghesuit să intre, fiind necesară intervenţia forţelor de ordine pentru a organiza oamenii la rând. Din cauza numărului mare de clienţi, autorităţile au prelungit luni programul de funcţionare al magazinului până la ora 19.30, însă astăzi acesta urmează să fie închis la ora 15, conform planului dispus iniţial de autorităţi. „Oamenii vor intra şi astăzi în repreze de câte 15-16 persoane pentru a se putea face un comerţ civilizat. Sperăm să nu mai fie oameni la rând şi să putem închide magazinul la ora 15 aşa cum este programul stabilit”, a menţionat Cuc.

De la magazinul de bunuri confiscate aparţinând Fiscului se pot achiziţiona acum articole de îmbrăcăminte la preţuri modice, încălţăminte, mingii de fotbal, mâncare pentru câini şi pisici şi unele obiecte de uz casnic. Acesta este deschis de luni până joi între orele 9-15 şi funcţionează pe strada Măriuca nr.14, în apropierea staţiei de metrou Apărătorii Patriei din cartierul Berceni.

Vezi aici produsele puse în vânzare şi preţurile.

Bucureştenii stau şi acum la coadă, după ce ieri unitatea a fost închisă cu mai mult de patru ore peste program.

Cookies