Băut? Drogat? Nu, doar câștigător la Loto. Polițiștii din București s-au confruntat cu un caz nemaiîntâlnit

02 dec. 2021
743 Afișari
Băut? Drogat? Nu, doar câștigător la Loto. Polițiștii din București s-au confruntat cu un caz nemaiîntâlnit
Băut? Drogat? Nu, doar câștigător la Loto. Polițiștii din București s-au confruntat cu un caz nemaiîntâlnit. Sursa foto: Facebook

Un bucureștean care se purta suspicios în trafic a fost dus la secție de către polițiștii de la Rutieră. Spre surprinderea acestora, bărbatul nu se comporta așa în urma consumului de bături alcoolice sau de substanțe halucinogene, ci din cauza faptului că a câștigat un premiu considerabil la Loto.

Polițiștii Brigăzii Rutiere București au observat în centrul Capitalei un bărbat cu un comportament suspicios, extrem de agitat, care părea că dansează și cântă din toți plămânii la volan. Sigur, aceasta nu este o reacție normală când vezi traficul infernal din oraș, astfel că polițiștii au decis să investigheze situația, potrivit Gândul.

Polițiștii l-au condus pe bărbat la secție

La început, agenții de poliție erau aproape siguri că este vorba despre o persoană care a consumat băuturi alcoolice înainte să se urce la volan, astfel că i-au făcut semn să tragă pe dreapta pentru a fi controlat. Șoferul, care mergea cu muzica dată la maxim, a ascultat semnalele polițiștilor și și-a deschis geamul mașinii.

După ce a dat muzica mai încet ca să se poată înțelege cu agenții de la Rutieră, acesta le-a spus că nu a consumat băuturi alcoolice.

Totuși, polițistul l-a testat cu aparatul etilotest, iar rezultatul a confirmat – bărbatul nu consumase băuturi alcoolice înainte să se urce la volan. Comportamentul și agitația continuă a șoferului îi făcea în continuare suspicioși pe agenți, astfel că aceștia au decis să îl conducă până la sediul Brigăzii Rutiere, aflat pe strada Logofăt Udriște, pentru a-l testa cu aparatul DrugTest.

Șoferul a explicat de ce era atât de agitat

Ajunși la sediul Brigăzii Rutiere, bărbatul continua să se poarte suspicios, conform celor spuse de polițiști. Ba mai mult, acesta ar fi alergat și ar fi prins un porumbel, pe care l-ar fi mângâiat preț de mai multe minute.

În urma testării cu aparatul DrugTest, polițiștii au constatat cu surprindere că bărbatul nu consumase nici substanțe halucinogene, astfel că l-au condus înapoi la mașină, desigur, după scuzele de rigoare.

Pe drum spre mașina sa, polițiștii nu și-au mai putut stăpâni curiozitatea și l-au întrebat pe bărbat de ce este atât de agitat și zgomotos. Bărbatul le-a răspuns că este extrem de fericit, după ce în urmă cu trei zile câștigase la loterie un premiu serios – 1,6 milioane de euro.

Acesta a obținut suma impresionantă pe baza unui bilet completat la o agenție din Sectorul 2, unde completase în total 3 variante simple, care l-au costat 15,50 de lei. Povestea sa a fost susținută de o serie de fotografii pe care le avea pe telefon, astfel că polițiștii l-au crezut pe bărbat.

Cookies