ARHIVA B365

La 77 de ani, a torturat o bătrână, şi-a tăiat venele, s-a spânzurat şi a provocat o explozie. Acum e urmărit penal

Luni, 31 octombrie, Ioan Dumitrescu, în vârstă de 77 de ani a pătruns fără drept în apartamentul unei femei, în vârstă de 73 de ani, şi a lovit-o cu un aparat cu electroşocuri în diferite zone ale corpului, a legat-o la mâini şi picioare cu câte un cordon de piele, a încuiat-o în apartament şi a incendiat două camere ale locuinţei.

După plecarea bărbatului, victima a reuşit să se dezlege şi, observând că uşa este încuiată şi cheile au dispărut, a făcut semne unor alpinişti industriali care efectuau lucrări pe pereţii exteriori ai apartamentului. Aceştia au pătruns în apartament, prin forţarea uşii de acces, şi au scos-o pe victimă din locuinţă.

După comiterea faptelor, bărbatul de 77 de ani s-a dus acasă unde a etanşat uşa de acces cu bandă adezivă, a deschis robinetul de la butelia cu gaz, a aprins mai multe lumânări, şi-a secţionat venele de la mâini şi a încercat să se spânzure de un grilaj din baie. Totodată el a provocat o explozie în urma căreia a suferit răni uşoare.

Bărbatul este acum internat în spital. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus începerea urmăririi penale faţă Ioan Dumitrescu sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor calificat şi deosebit de grav, lipsire de libertate în mod ilegal, violare de domiciliu şi distrugere.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button