Batman vs Vatmani: bucureșteanul care face slalom extrem cu mașina printre 3 tramvaie. TREI! PS “A înnebunit VW, circulă pe linia de BMW!”

02 mart. 2023
977 Afișari
Batman vs Vatmani: bucureșteanul care face slalom extrem cu mașina printre 3 tramvaie. TREI!  PS “A înnebunit VW, circulă pe linia de BMW!”
Batman între Vatmani: bucureșteanul care face slalom extrem cu mașina printre 3 tramvaie. TREI! | Sursa foto: Reclamații STB (fostul RATB) București

Traficul din București merită o carte. Traficul pe șinele de tramvai din București merită mai multe: o carte, o docudramă la TV, încă o carte, partea a II-a, film la cinema, cont pe fiecare rețea socială existentă, dar și pe oricare alta s-ar putea inventa. la urma urmelor, i-am putea face și partid, nu vedem cu ce-ar fi fundamental diferit de tot ce știm. Adică, în esență, tot despre chestii de cele mai multe ori razna e vorba.

Iar imaginea aceasta cu un o mașină din București care se strecoară printre trei (TREI!!) tramvaie  poate fi folosită drept copertă, pentru situația cu cărțile de mai sus, și e și numai bună de generic. în cazul în care facem serial video cu traficul pe ținele de tramvai din București.

Batman vs Vatmani la șosea

Este o imagine pe care tocmai am descoperit-o cu stupoare cinstită pe grupul de Facebook „Reclamații STB (fostul RATB) București” 

Batman vs Vatmani
Batman vs Vatmani | Sursa foto: Reclamații STB (fostul RATB) București/Facebook

Așadar, persoana cu mașina Volkswagen merge țeavă pe linia de tramvai. În spate are un tramvai (multumim pentru poză, domnul vatman!), în față are altul, în stânga e un al treilea. Pe cel din față se pregătește să-l depășească, logic, doar n-o să stea după fundu’ tramvaiului pe linia de tramvai! Bine, totuși, că VW că n-a încurcat vreun BMW.. Mda, știm, probabil e cea mai facilă glumă, asta cu tramvaiele pe linia de BMW, dar e și inevitabilă. Domnul care a scris, pe grupul „Reclamații STB”, cuvintele de mai jos, sigur, sigur ne înțelege:

A înnebunit VW, circulă pe linia de BMW!!

Pentru mulți șoferi din București (am făcut un sondaj în cercul nostru lărgit de prieteni), apăucătura asta cu mersul cu mașina pe linia de tramvai este una dintre cele mai enervante. Este cauza pricipală a ambuteiajelor din mai multe intersecții, cum ar fi cea dintre Bulevardul Aerogării și strada Fiscusului. pe la mijlocul lui decembrie, au apărut stâlpișorii galbeni care flanchează șina de tramvai pe câțteva sute de metri.

Vreo trei, patru săptămâni, Batman și prietenii lui n-au îndrăznit să mai meargă pe șină, iar aglomerația infernală din intersecție dispăruse aproape complet. Doar că Batman și gașca s-au relaxat rapid, s-au întors pe linia tramvaiului 5, și – normal – s-a întors și nebunia din intersecție.

Dar, revenind, Batman de azi e cel mai neînfricat dintre toți batmanii de București.

Citește și:

Cookies