Bătaie teribilă între doi băieți, într-o școală de lângă București. Un copil a ajuns la spital. Directorul școlii: Cred că e o joacă între băieți, nu aș merge până la violență

02 mart. 2023
410 Afișari
Bătaie teribilă între doi băieți, într-o școală de lângă București. Un copil a ajuns la spital. Directorul școlii: Cred că e o joacă între băieți, nu aș merge până la violență
Bătaie teribilă între doi băieți, într-o școală de lângă București. Un copil a ajuns la spital. Directorul școlii: Cred că e o joacă între băieți, nu aș merge până la violență | Sursă foto: Freepik.com

O bătaie între doi băieți a avut loc la o școală de lângă București. Unul dintre cei doi a fost agresat de un coleg, în timpul orei de bilogie. Profesorul nu se afla în clasă în momentul altercației, deoarece întârziase la oră.

Mama elevului de clasa a opta l-a dus pe acesta la Spitalul Clinic de Urgență pentru Copii „Grigore Alexandrescu” din București. Băiatul avea dureri de cap și un dinte spart, după ce a fost lovit de colegul său cu un scaun.

Bătaie între doi elevi, la o școală de lângă București

Doi elevi ai școlii Buriaș-Periș din Ilfov s-au luat la bătaie în sala de clasă, în timpul în care ar fi trebuită să se desfășoare ora de biologie, transmite ObservatorNews.ro. Cearta dintre cei doi a început în pauză de dinainte de oră, iar aceasta a continuat în timpul orei, deoarece profesorul a întârziat.

Mama copilului a depus o plângere împotriva agresorului. Pe lângă asta, femeia cere pedepsirea cadrului didactic care trebuia să se afle în sala de curs la momentul respectiv.

Am plecat de la muncă, am venit aici, copilul în clasă, nu era nimeni lângă el. Eu am sunat la 112. Îl durea capul și zona feței toată. L-a luat la Grigore Alexandrescu, l-a ținut 24 de ore pe neurochirurgie. Medicii au constatat contuzii cerebrale difuze, fracturi are dintelui, amețeală și vertij, a declarat mama elevului agresat.

Unul dintre elevii implicați în altercație a fost lovit de colegul său cu un scaun. Acesta a ajuns la spital cu dureri de cap și cu un dinte spart.

Nu este prima dată când elevul este agresat la școală

Copilul a declarat că nu este prima dată când respectivul coleg îl agresează la școală.

Eu îi ziceam – luați mărțișoare la fete, nu am râs de el, din contra, am zis – ai bani, cumperi la fete mărțișoare. Mi-a dat cu scaunul în spate foarte tare, după a luat scaunul și mi l-a băgat în gură efectiv, mi-a spart dinții din gură și nimeni nu a luat nicio măsură.

Polițiștii din Ilfov au deschis un dosar penal în această cauză pentru loviri și alte violențe. Directorul școlii unde învață cei doi elevi spune că incidentul respectiv este doar o încăierare între colegi de clasă.

Ei fiind prieteni cred că e mai mult o joacă între băieți, nu aș merge până la violență și bullying. Vom lua măsurile care se impun și în ceea ce privește elevul, și în ceea ce privește profesorul de la clasă. Scăderea notei la purtare. Iar în ceea ce privește profesorul, deocamdată discutam și vom intra în consiliul de administrație, a declarat directorul Școlii Buriaș-Periș.

Inspectoratul școlar a transmis, pentru Observator, că urmează să facă verificări suplimentare la respectiva unitate de învățământ.

Cookies