Bătaie și leșin la pomana Mărioarei Zăvoranu

de:
21 oct. 2015
0 Afișari
Bătaie și leșin la pomana Mărioarei Zăvoranu

În aşteptarea unei „haine roşii de blană”, o pensionară a leşinat în mulţimea de oameni şi a avut nevoie de prim ajutor, scrie Libertatea.

Oana Zăvoranu a anunțat, pe Facebook, că organizează o acţiune caritabilă prin care intenţionează să scape de toate lucrurile care i-au aparţinut mamei ei. Bruneta are de gând să doneze tot, de la haine de blană, până la tacâmuri sau ţinutele cu care Marioara se îmbrăca în emisiunile TV.
Însă, a pus şi câteva condiţii. Mai exact, cei care îşi doresc obiectele trebuie să răspundă unor întrebări dintr-un chestionar şi să… nu fie de etnie romă. Aproape 200 de oameni au venit în faţa casei din Afumaţi, aşteptând să primească orice.
„VOI DONA HAINE, încălţăminte şi tot ce a aparţinut frumos acestei femei, precum şi lucruri pe care poate nu le-a folosit niciodată, având atât de multe… Vor fi unele obiecte vestimentare extrem de scumpe, cum ar fi: blănuri scumpe din vizon, vulpe polară, raton, astrahan sau chinchilla, precum şi zeci de costume cu rochii cu sacouri sau fuste şi blazere din materiale scumpe paietete, pe care la fel, le voi dona… Apoi vor exista acolo diverse tacâmuri din argint 100% cu care mâncam, când rar ne întâlneam, feţe de masă brodate din borangic şi damasc, genţi de firmă etc… Si la ideea mea ţinute celebre, adică exact haine purtate de ea în emisiunile rămase în istorie”, a precizat Oana, pe pagina ei de Facebook.

Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/articol/haos-in-fata-vilei-marioarei-zavoranu-o-femeie-a-lesinat-in-timp-ce-astepta-sa-primeasca-o-haina-de-555409.html#ixzz3pCYD9xdS

Cookies