Bătaie între șoferi, în Sectorul 1 din București. Unul dintre bărbați a vrut să-și facă dreptate și a scos o bâtă din portbagaj

22 mart. 2023
327 Afișari
Bătaie între șoferi, în Sectorul 1 din București. Unul dintre bărbați a vrut să-și facă dreptate și a scos o bâtă din portbagaj
Bătaie între șoferi, în Sectorul 1 din București. Unul dintre bărbați a vrut să-și facă dreptate și a scos o bâtă din portbagaj | Sursă foto: Captură ObservatorNews.ro

În data de 20 martie 2023, o bătaie între doi șoferi a avut loc pe o stradă din Sectorul 1 al Capitalei. Unui dintre bărbații implicați în altercația a scos o bâtă din portbagajul mașinii pentru a-și face singur dreptate.

Bătaie între șoferi, în Sectorul 1 din București

Direcția Generală de Poliție a Municipiului București a transmis că, în data de 21 martie 2022, Secția 2 de Poliție a pus în aplicare un mandat de aducere ce viza un bărbat implicat într-o altercație în trafic.

Incidentul a avut loc luni, 20 martie 2023, pe o stradă din Sectorul 1, în jurul orei 15:30. Doi șoferi din București au fost implicația într-o neînțelegere în trafic ce s-a terminat cu o bătaie în toată regula.

La data de 20 martie 2023, Secția 2 Poliție a fost sesizată de către o persoană cu privire la faptul că, în aceeași zi, în jurul orei 15.30, în timp ce se afla pe o stradă din Sectorul 1, în urma unui conflict spontan în trafic, un bărbat necunoscut l-ar fi agresat fizic, lovindu-l cu un obiect contondent, transmite DGPMB.

În imaginile surprinse de camerele de luat vederi aflate în zona respectivă se poate observa că un tânăr coboară nervos din mașină, în timp ce un alt șofer se îndreaptă spre el pentru a discuta, transmite Observatornews.ro.

Tânărul nervos nu a stat la discuții și a început să lovească victima cu pumnii, victima încercând să îl lovească înapoi pentru a se apăra. Mai apoi agresorul a scos din mașină o bâtă cu care a început să lovească victima.

Agresorul a fost dus la audieri

Polițiștii l-au identificat pe agresor, iar în baza mandatului de aducere emis pe numele său, bărbatul a fost dus la audieri. Acesta a fost reținut și urmează să fie prezentat magistraților cu propunere legală.

La acest moment agresorul este cercetat penal pentru comiterea următoarei infracțiuni:

  • Lovire sau alte violențe.

Cercetările în cadrul dosarului sunt continuate de către polițiști de la Secției 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

Cookies